Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Bucatar B48

octombrie 29

LEI6.400

Curs de formare profesionala bucatar.
Alege sa urmezi un curs de bucatar cu program dupa amiaza!

Un nou format al cursului de bucatar se aliniaza acum la standardele centrelor europene  de formare profesionala din domeniul culinar.

Urmeaza un program de formare step by step astfel:

Pasul I: in cazul in care esti incepator si nu ai mai lucrat niciodata intr-o bucatarie profesionala, te vei inscrie la modulul de bucatar incepator, cu o durata de 6 saptamani pe parcursul caruia studiezi bazele bucatariei.

Pasul II: dupa absolvirea primului modul te poti inscrie direct la modulul al II – lea, curs calificare bucatar, la care beneficiezi de o reducere de 10%.

Te poti inscrie direct la modulul al II – lea in urma unei evaluari initiale din care sa rezulte ca ai cunostintele de baza studiate la cursul de bucatar incepator.

Inscrie-te acum si primesti cadou participarea la un masterclass!

*Uniforma de lucru este asigurata gratuit de catre scoala!

A day in class

Supa de linte rosie
Supa de linte rosie
GRUPA B48  CU PROGRAM DUPA AMIAZA

Cursul de bucatar marca Horeca School se adreseaza celor care doresc sa se califice si sa urmeze aceasta profesie, celor care doresc o reorientare profesionala, celor care detin un restaurant sau vor sa deschida unul si doresc sa se initieze in tehnicile de baza in bucatarie.

La Horeca School lucrezi individual la statia ta de lucru si beneficiezi de toate dotarile si tehnica necesara unei formari de calitate.

Inveti practic la bancul tau de lucru, individual, impreuna cu chefi bucatari instructori de top, in spatii echipate la standard european

Curs conceput cu durata totala de 20 saptamani.

Lectii practice

Tematica

Introducerea influentelor si  aromelor bucatariei internationale.

Se descopera si se invata tehnici avansate de transare, taiere, filetare, tocare, operatiuni de sotare, prajire, posare etc, de preparare a sosurilor, aprecierea aromei.

Lecțiile vor acoperi formarea si in segmentul importantei combinatiilor de culori, gust si textura precum si  în prezentarea produsului finit.

Cursantii pot participa la seminarii despre :

– Asocierea vinurilor cu preparatele, branzeturi;

– Trufe- ce sunt si cum le folosim;

– Fotografie de food si vizite documentare.

Internship de practica in locatii partenere in limita posibilitatilor generate de situatia actuala COVID-19.

Tematica

Introducerea influentelor si  aromelor bucatariei internationale.

Se descopera si se invata tehnici avansate de transare, taiere, filetare, tocare, operatiuni de sotare, prajire, posare etc, de preparare a sosurilor, aprecierea aromei.

Lecțiile vor acoperi formarea si in segmentul importantei combinatiilor de culori, gust si textura precum si  în prezentarea produsului finit.

Cursantii pot participa la seminarii despre :

– Asocierea vinurilor cu preparatele, branzeturi;

– Trufe- ce sunt si cum le folosim;

– Fotografie de food si vizite documentare.

Internship de practica in locatii partenere in limita posibilitatilor generate de situatia actuala COVID-19.

Tematica  generala a cursului de bucatar

1. Istoria Gastronomiei si tendinte

–  Trecut. Prezent. Viitor.

2. Etica si profesionalism

3.  Siguranta alimentara

4.  Nutritie

– Nutrienti;

– Dieta echilibrata;

– Gatit sanatos.

5.  Metode de gatire 

6.  Legume

7.  Stock-uri, supe, sosuri 

8.  Preparate reci 

9.  Preparate din oua

10.  Paste si preparate din paste

11.  Preparate cu Orez

12.  Peste & crustacee

13.  Preparate din pasare

14.  Preparate din carne

15.  Bucatarie internationala

16.  Tehnici esentiale ale dulciurilor de bucatarie

Uniforma este oferita de catre scoala !
OPTIONAL   MODUL NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA

Autorizat de Ministerul Sanatatii Publice si Ministerul Educatiei.   Conform legislatiei in vigoare certificarea instruirii privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena este obligatorie pentru operatorii care desfasoara activitati in domeniul alimentatie publice,H.G. 857/2011, publicata in M.O. nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementeaza sanctiunile aplicabile in cazul nerespectarii normelor de Igiena.

Cursul cuprinde si internship de practica in laboratoare partenere cu un program in functie de disponibilitatea de timp a cursantului.

curs bucatar cu program dimineata curs bucatar cu program dimineata

Chef Cezar Munteanu

coordonator cursuri/manager educational/mentor

Chef Stefan Daniel Popescu
Chef Mihai Toader
Chef Stephane Mora
Gabriel Gorgan

comunicare, dezvoltare personala, engleza gastronomie
Chef Johnny Susala
Chef Liviu Lambrino
Stefania Dumitru

HACCP specialist
Chef Marco Favino

Acest curs este autorizat de Ministerul Educatiei si Ministerul muncii iar la finalul cursului sustineti un examen compus din proba practica si proba scrisa.
La absolvire sunteti eligibili sa vi se elibereze un certificat de calificare profesionala bucatar.
Ai toate motivele de a alege un curs de bucatar cu program dupa amiaza!

La Horeca School ne preocupam cu interes de asigurarea conditiilor de siguranta impotriva raspandirii virusului, am creat posibilitatea de distantare inte posturile de lucru individuale, folosim in cadrul cursului masti de protectie si manusi, desinfectam si igenizam spatiile in mod regulat

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Bucatar

Locuri disponibile: 3

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love

Detalii

Data:
octombrie 29
Preţ:
LEI6.400
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , , , , , ,

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
+ Harta Google
Telefon:
+40 730 882 288