Loading Cursuri

« Toate Cursuri

Curs Bucatar Sef

septembrie 7

LEI5.500

Curs de specializare.
Alege sa urmezi un curs de bucatar sef!

Cursul de bucatar sef se adreseaza profesionistilor care doresc sa se perfectioneze.

*Uniforma de lucru este asigurata gratuit de catre scoala!

La Horeca School ne preocupam cu interes de asigurarea conditiilor de siguranta impotriva raspandirii virusului, am creat posibilitatea de distantare inte posturile de lucru individuale, folosim in cadrul cursului masti de protectie si manusi, desinfectam si igenizam spatiile in mod regulat

A day in class

Curs de Specializare Bucatar Sef

Cursul se adreseaza profesionistilor care inteleg ca BUCATARUL SEF coordoneaza bucataria sa, si trebuie sa isi insuseasca proceduri de management si HACCP precum si de food cost si ingineria meniului.

Lectii practice

Tematica

Istoria Gastronomiei

Nutritie

HACCP si aplicarea corecta a procedurilor

Legislatie

Coordonarea activitatii de productie si a calitatii

Eficienta in bucatarie

Managementul resurselor umane si leadership

Strategii pentru dezvoltarea meniului

– ingineria meniului, achizitii, stoc control, food cost –

Utilizarea ingredientelor de sezon

 Sous Vide – atelier practic-  tehnici complexe de lucru

Tendinte in Gastronomia moderna – atelier practic-

ORGANIZARE EVENIMENTE – teorie si practica

Art plating

Guest chefs demonstration

Comunicare si dezvoltare personala

Aplicatii practice in cadrul scolii cu fiecare Chef Instructor

Tematica

Istoria Gastronomiei

Nutritie

HACCP si aplicarea corecta a procedurilor

Legislatie

Coordonarea activitatii de productie si a calitatii

Eficienta in bucatarie

Managementul resurselor umane si leadership

Strategii pentru dezvoltarea meniului

– ingineria meniului, achizitii, stoc control, food cost –

Utilizarea ingredientelor de sezon

 Sous Vide – atelier practic-  tehnici complexe de lucru

Tendinte in Gastronomia moderna – atelier practic-

ORGANIZARE EVENIMENTE – teorie si practica

Art plating

Guest chefs demonstration

Comunicare si dezvoltare personala

Aplicatii practice in cadrul scolii cu fiecare Chef Instructor

Durata si derularea cursului

Durata completa a cursului este de 8 saptamani

Lectiile de curs pot avea o durata ce variaza intre 2 h si 8 h. La fiecare 2 h de curs, cursantii au o pauza de 15 minute.

Orele de curs au loc in zilele de luni, marti si miercuri ale fiecarei saptamani.

Conditii de acces

Calificare bucatar (certificat de calificare).

Experienta in domeniu.

Disponibilitatea de a participa la curs in proportie de 80%, pentru a avea dreptul de sustinere a examenului final.

INSTRUCTORI FORMATORI

Chef Cezar Munteanu

Chef Victor Melian

Chef Nico Lontras

Chef Johnny Susala

Chef Stefan Daniel Popescu

Gorgan Gabriel- Specialist in comunicare

Cristian Cristea – BDD HoReCa

Detalii importante:

Orele de curs au loc în zilele de luni, marți și miercuri ale fiecărei săptămâni.

Organizarea și desfășurarea examenului final:

Programul de specializare BUCĂTAR ȘEF este acreditat de Autoritatea Națională de Calificări, iar la absolvirea acestuia se obține un certificat de absolvire emis de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale.

Programul de specializare pentru a ajunge BUCĂTAR ȘEF se finalizează cu examen de certificare a competențelor, atat scris cat și practic.

Dispozitii tranzitorii si finale:

Sunt interzise fotografiile si filmarile in timpul orelor de curs si postarea acestora in retelele de socializare de catre cursanti, fara acordul scolii.

Ingredientul impus va fi adus la cunoștința cursanților cu 10 zile înainte de examenul final. Cursanții trebuie ca înainte cu maximum 7 zile de examenul final să predea coordonatorului de curs, necesarul de marfă, încadrându-se în costul impus. Acest lucru este obligatoriu, pentru a avea la timp materia primă în vederea susținerii examenului.

Examinarea practică se face de către toți Chef-instructorii din cadrul programului de specializare, într-un sistem de notare pe 5 criterii: igienă, tehnica aplicată, gust, aspect, atitudine, team work.

Cursul de bucatar sef marca Horeca School se adreseaza  profesionistilor care doresc sa se perfectioneze.

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Bucatar Sef

Locuri disponibile: 8

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love

Detalii

Data:
septembrie 7
Preţ:
LEI5.500
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , , , , , ,

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
+ Harta Google
Telefon:
+40 730 882 288
Spread the love