Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Cofetar/Patiser- C41 (program dupa amiaza)

ianuarie 29

6800RON
*Profita acum de pretul promotional de 6400 lei/participant pentru inscrierile pana la data de  20 decembrie!

IANUARIE  2020

SCHIMBAM VIETI, DESCOPERIM TALENTE!!!

Te initiem, te formam profesional, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam in cariera sau in deschiderea propriului laborator.

CHEF GUESTS:

HANS OVANDO 

Pastry Chef, master chocolatier of Spain – MODUL TORTURI CLASICE IN INTERPRETARE MODERNA

FABIO NAZZARI

Maestro Pasticcere și Maître Chocolatier – MODUL GLUTEN FREE DESSERTS

 

Programul Horeca School pentru calificare in meseria de cofetar se desfasoara pe parcursul a 20 de saptamani si pune accent pe ateliere practice sustinute in laboratorul scolii, precum si in cadrul stagiilor de practica in laboratoarele unor locatii exclusiviste sub indrumarea unor cofetari de renume ai Romaniei, precum si internationali.

Cu un puternic accent pe orele practice, programul scolii noastre isi propune sa va invete tehnicile esentiale, subliniind elemente cheie si metodele care va permit sa mergeti dincolo de retete si sa va creati propriile formule.

Programul este gandit astfel incat sa va puna bazele cofetariei moderne, explicand nu doar retetele, ci mai ales chimia din spatele fiecarei retete, punand in evidenta de ce se intampla anumite fenomene si explicand logic de ce este necesar sa facem anumite lucruri pentru a obtine un rezultat bun.

Cofetaria este in mare parte chimie si logica si exact asta ne propunem sa va demonstram – ca magia nu isi are locul in cofetarie, ci mai degraba ca daca intelegi fiecare ingredient in parte si proprietatile lui, vei sti cum sa il procesezi si ce tehnica sa aplici pentru a obtine cel mai bun rezultat.

GRUPA C41  ESTE GRUPA CU PROGRAM DUPA AMIAZA

Orele de curs au loc 2/3 zile/saptamana de la 16.30-20.00

Pentru grupa cu program dimineata va rugam sa aplicati la cursul din luna Februarie.

Costul cursului include materiile prime folosite in aplicatiile practice, ingrediente naturale de cea mai buna calitate, prestatia trainerilor/instructorilor locali si internationali, materiale, retete  si suport de curs tiparit, sustinerea examenului final.

Uniforma este oferita de catre scoala !

 OPTIONAL   MODUL NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA 

autorizat de Ministerul Sanatatii Publice si Ministerul Educatiei.   Conform legislatiei in vigoare certificarea instruirii privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena este obligatorie pentru operatorii care desfasoara activitati in domeniul alimentatie publice,H.G. 857/2011, publicata in M.O. nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementeaza sanctiunile aplicabile in cazul nerespectarii normelor de Igiena.

Cursul cuprinde si internship de practica in laboratoare partenere cu un program in functie de disponibilitatea de timp a cursantului.

Inscrie-te la acest curs!

Categoria: Curs Cofetar-Patiser

Locuri disponibile: 1

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️+40730882288
📧[email protected]

Spread the love

Detalii

Data:
ianuarie 29
Preţ:
6800RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
+ Harta Google
Telefon:
+40 730 882 288