Loading Cursuri

« Toate Cursuri

Curs Cofetar/Patiser C44

iulie 15

LEI6.400
|CURS-COFETAR-HORECA-SCHOOL-BUCURESTI

Curs de formare profesionala cofetar-patiser.
Alege sa urmezi un curs de cofetar patiser cu program dupa amiaza!

La Horeca School ne preocupam cu interes de asigurarea conditiilor de siguranta impotriva raspandirii virusului, am creat posibilitatea de distantare inte posturile de lucru individuale, folosim in cadrul cursului masti de protectie si manusi, desinfectam si igenizam spatiile in mod regulat

Inscrie-te acum si primesti cadou participarea la Pasticerie italiana masterclass!

*Uniforma de lucru este asigurata gratuit de catre scoala!

A day in class

curs cofetar dupa amiaza
curs cofetar dupa amiaza
curs cofetar dupa amiaza
curs cofetar dupa amiaza
curs cofetar dupa amiaza
curs cofetar dupa amiaza
GRUPA C44  CU PROGRAM DUPA AMIAZA

Orele de curs au loc 2/3 zile/saptamana de la 16.30-20.00

SCHIMBAM VIETI, DESCOPERIM TALENTE!!!

Te initiem, te formam profesional, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam in cariera sau in deschiderea propriului laborator.

Programul Horeca School pentru calificare in meseria de cofetar se desfasoara pe parcursul a 20 de saptamani si pune accent pe ateliere practice sustinute in laboratorul scolii, precum si in cadrul stagiilor de practica in laboratoarele unor locatii exclusiviste sub indrumarea unor cofetari de renume ai Romaniei, precum si internationali.

PASTRY CHEF GUEST

Fabio Nazzari Pastry Chef

Elena Grankovskaya

Pastry Chef  & owner a J & E pâtisserie studio. Ea incanta oamenii din Montreal in fiecare zi cu delicii culinare.
Module in cadrul cursului:
–  tarte    –  mousse-uri
Ii place sa dezvolte si sa descopere ceva nou in fiecare zi. Principala ei regula in bucatarie este:
„Prajitura trebuie sa fie nu numai frumoasa, ci si gustoasa! Intotdeauna mi-am dorit nu numai combinatii de arome standard, ci si ceva extravagant. De aceea mi-am dezvoltat propria linie de retete. Decorul joacă, de asemenea, un rol special pentru mine. Și cei 12 ani de experiență artistică mă ajută în acest sens.”

Fabio Nazzari

Fabio Nazzari – Maestro Pasticcere si Maître Chocolatier va sustine modulul “Gluten Free” in cadrul cursului de cofetar/patiser.
Fabio dirijeaza de ani buni cofetaria cu acelasi nume, un minunat butic cu creatii alese. Acest loc are o istorie fascinanta, a fost fondat in 1913 de strabunicul sau.
Stilul sau reflecta legatura dintre trecut, pe care Fabio l-a avut alaturi de familia sa si drumul sau presarat cu o multitudine de experiente care l-au purtat pe plan international.

PASTRY CHEF GUEST -
Elena Grankovskaya

Pastry Chef  & owner a J & E pâtisserie studio
Ea incanta oamenii din Montreal in fiecare zi cu delicii culinare.
Module in cadrul cursului:
–  tarte    –  mousse-uri
Ii place sa dezvolte si sa descopere ceva nou in fiecare zi. Principala ei regula in bucatarie este:
„Prajitura trebuie sa fie nu numai frumoasa, ci si gustoasa! Intotdeauna mi-am dorit nu numai combinatii de arome standard, ci si ceva extravagant. De aceea mi-am dezvoltat propria linie de retete. Decorul joacă, de asemenea, un rol special pentru mine. Și cei 12 ani de experiență artistică mă ajută în acest sens.”
Fabio Nazzari Pastry Chef
Fabio Nazzari – Maestro Pasticcere si Maître Chocolatier va sustine modulul “Gluten Free” in cadrul cursului de cofetar/patiser.
Fabio dirijeaza de ani buni cofetaria cu acelasi nume, un minunat butic cu creatii alese. Acest loc are o istorie fascinanta, a fost fondat in 1913 de strabunicul sau.
Stilul sau reflecta legatura dintre trecut, pe care Fabio l-a avut alaturi de familia sa si drumul sau presarat cu o multitudine de experiente care l-au purtat pe plan international.

Cu un puternic accent pe orele practice, programul scolii noastre isi propune sa va invete tehnicile esentiale, subliniind elemente cheie si metodele care va permit sa mergeti dincolo de retete si sa va creati propriile formule.

Programul este gandit astfel incat sa va puna bazele cofetariei moderne, explicand nu doar retetele, ci mai ales chimia din spatele fiecarei retete, punand in evidenta de ce se intampla anumite fenomene si explicand logic de ce este necesar sa facem anumite lucruri pentru a obtine un rezultat bun.

Cofetaria este in mare parte chimie si logica si exact asta ne propunem sa va demonstram – ca magia nu isi are locul in cofetarie, ci mai degraba ca daca intelegi fiecare ingredient in parte si proprietatile lui, vei sti cum sa il procesezi si ce tehnica sa aplici pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Costul cursului include materiile prime folosite in aplicatiile practice, ingrediente naturale de cea mai buna calitate, prestatia trainerilor/instructorilor locali si internationali, materiale, retete  si suport de curs tiparit, sustinerea examenului final.

Durata cursului este de 20 saptamani si include ore de practica si teorie in laboratorul scolii dar si internship in locatiile partenere in timul ultimilor 8 saptamani de curs.

Uniforma este oferita de catre scoala !
OPTIONAL   MODUL NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA

Autorizat de Ministerul Sanatatii Publice si Ministerul Educatiei.   Conform legislatiei in vigoare certificarea instruirii privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena este obligatorie pentru operatorii care desfasoara activitati in domeniul alimentatie publice,H.G. 857/2011, publicata in M.O. nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementeaza sanctiunile aplicabile in cazul nerespectarii normelor de Igiena.

Cursul cuprinde si internship de practica in laboratoare partenere cu un program in functie de disponibilitatea de timp a cursantului.

curs-cofetar-patiser-horeca-school
curs-cofetar-patiser-horeca-school
Acest curs este autorizat de Ministerul Educatiei si Ministerul muncii iar la finalul cursului sustineti un examen compus din proba practica si proba scrisa.
La absolvire sunteti eligibili sa vi se elibereze un certificat de calificare profesionala cofetar- patiser.
Ai toate motivele de a alege un curs de cofetar patiser cu program dupa amiaza!

STRUCTURA CURSULUI

INTRODUCERE IN COFETARIE:

    • HACCP;
    • Ingrediente de baza in cofetarie;
    • Introducere in tehnici de decor de baza;
    • Realizarea conului din hartie, folosirea corecta a posului;
    • Teorie si practica in folosirea fructelor in deserturi;
    • Tehnici de baza pentru folosirea oualelor in deserturi;
    • Lucrul cu zaharul.

Aluaturi de baza:

    • Tehnici de baza si lucrul cu aluatul dospit si  fraged

Seminar special – Lectie deschisa;

Cum ne organizam activitatea intr-un laborator propriu de cofetarie.

curs cofetar patiser cu program dupa amiaza

ATELIERE PRACTICE:

Knife skills;

Cake decor;

Ciocolata;

Deserturi de ciocolata;

Fursecuri si biscuiti;

Torturi si prajituri clasice;

Pasticerie italiana;

Aluaturi si foietaj folosite in patiserie;

Produse de viennoiserie;

Muffins & cupcakes;

Gelaterie.

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Cofetar-Patiser

Locuri disponibile: 3

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
+ Harta Google
Telefon:
+40 730 882 288

Calendar propulsat de The Events Calendar

Spread the love