Loading Cursuri

« Toate Cursuri

Curs Cofetar In Weekend

septembrie 19

LEI2.600

Participa la cursul de cofetar in weekend!

La Horeca School ne preocupam cu interes de asigurarea conditiilor de siguranta impotriva raspandirii virusului, am creat posibilitatea de distantare inte posturile de lucru individuale, folosim in cadrul cursului masti de protectie si manusi, desinfectam si igenizam spatiile in mod regulat

Un curs care te va face sa fii cel mai iubit membru al familiei!

Cursul este sustinut de Pastry Chef Cristina Mehedinteanu

Cu o experienta de peste patru ani in Londra, timp in care a creat deserturi in unele din cele mai cunoascute locatii de profil printre care amintim Ottolenghi, Harrods, Cakes & Bubbles, Orée Boulangeries și Primrose Bakery, Cristina Mehedinteanu, va impartasi din cunostintele si pasiunea ei pentru cofetarie si deserturi minunate impreuna cu dumneavoastra. 

A day in class

Cristina Mehedinteanu

Pastry Trainer

Cofetar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor  si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!

Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera. 

Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.

Program sambata de la 9.30-13.00

Durata: 7 weekenduri
Nu mai sta pe ganduri, fii cofetar in weekend!

Cristina Mehedinteanu Pastry Trainer

Cofetar in weekend” este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor  si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!

Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera. 

Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.

Program sambata de la 9.30-13.00

Durata: 7 weekenduri
Nu mai sta pe ganduri, fii cofetar in weekend!

Tematica

1. Aluaturi fragede partea 1 – 4 tipuri de fursecuri
(cookies cu picaturi de ciocolata, fursecuri umplute cu crema, pricomigdale, cookies fara faina)
Fursecurile sunt printre cele mai indragite produse dulci de cofetarie. Si cei mici le iubesc.
Ce facem la curs?
Tehnici de baza si lucrul cu aluatul fraged: tipuri de aluaturi.
Introducere in cofetarie si materia prima folosita in laborator.
Realizam impreuna unele dintre cele mai populare tipuri de fursecuri americane si frantuzesti.
Invatam secretele aluatului fraged, cum se formeaza, decupeaza si coace.
3. Aluaturi fragede 2 – tarte dulci si sarate
Tartele dulci si sarate sunt la mare cautare in cofetarii.
Aflam impreuna cum le putem realiza acasa fara probleme.
Tarta dulce cu crema patisera si decorata cu fructe.
Teorie si practica in folosirea fructelor in deserturi.
Quiche sarat cu legume pentru un pranz delicios.
3. Blaturi si emulsii – checuri si muffins
Ce sunt emulsiile? Ele stau la baza tuturor produselor de cofetarie.
Checuri clasice si moderne decorate cu frisca si fructe sau crema de ciocolata.
Muffins pentru adulti si copii.
Mufins simple si umplute.
Tehnici de folosire corecta a posului.

Cursului

4.Aluat oparit – eclere si choux
Secretele aluatului oparit le dezvaluim impreuna.
Realizam aluatul si turnam cu posul eclere si choux.
Realizam crème pentru umplut eclerele si décor din glazura de ciocolata sau zahar pudra.
5. Torturi clasice – carrot cake, tort de ciocolata, cheesecake.
Torturi pentru zile de nastere si ocazii speciale.
Introducere in tehnici de decor de baza.
Realizam impreuna blaturi si crème.
Invatam sa montam un tort.
Decoram torturi.
6. Aluaturi dospite – Babka si cozonac
Cel mai popular produs romanesc de patiserie
– cozonacul si varianta lui evreiasca, Babka.
Cum realizam un aluat dospit cu drojdie?
Ce inseamna aluat dospit?
Realizam impreuna aluaturile, dospim, formam si coacem.
7. Torturi moderne – mousse cake si glazura oglinda
Realizam impreuna un tort modern cu crema aerata mousse de ciocolata.
Montam si decorm cu glazura oglinda.

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Cofetar

Locuri disponibile: 5

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
Telefon:
+40 730 882 288

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro

Calendar propulsat de The Events Calendar