Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Cozonac cu Pastry Chef Mircea Banu

octombrie 25

LEI650

O zi de duminica dedicata exclusiv desertului nostru fabulos traditional romanesc - cozonacul!
Vino sa inveti mai multe despre cozonac si bucura-te de o sesiune intensa de lucru cu aluaturi, umpluturi si glazuri.

La Horeca School ne preocupam cu interes de asigurarea conditiilor de siguranta impotriva raspandirii virusului, am creat posibilitatea de distantare inte posturile de lucru individuale, folosim in cadrul cursului masti de protectie si manusi, desinfectam si igenizam spatiile in mod regulat

Invatam, experimentam, ne distram si cozonacim cu Pastry Chef Mirce Banu la Horeca School!

A day in class

Mircea Banu

Chef Mircea Banu

Pastry Trainer

O zi de duminica dedicata exclusiv desertului nostru fabulos traditional romanesc – cozonacul!
Ce vom face?
– Cozonacul clasic cu diverse umpluturi;
– Cozonacul impletit insiropat (babka).

Acestea necesita o tehnica complexa de preparare, dar rezultatele merita toate eforturile.

Este un curs destinat iubitorilor de dulce, fie ei profesionisti sau doar pasionati.

In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero, astfel incat sa invete si sa perfectioneze tehnica sub indrumarea formatorului.

Ce vom studia:

– Tehnici si reguli de lucru cu aluaturi dospite;

– Tips and tricks pentru umpluturi diverse;

– Concepte moderne si abordari indraznete. 

Mircea Banu - Pastry Trainer

Chef Mircea Banu

O zi de duminica dedicata exclusiv desertului nostru fabulos traditional romanesc – cozonacul!
Ce vom face?
– Cozonacul clasic cu diverse umpluturi;
– Cozonacul impletit insiropat (babka).

Acestea necesita o tehnica complexa de preparare, dar rezultatele merita toate eforturile.

Este un curs destinat iubitorilor de dulce, fie ei profesionisti sau doar pasionati.

In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero, astfel incat sa invete si sa perfectioneze tehnica sub indrumarea formatorului.

Ce vom studia:

– Tehnici si reguli de lucru cu aluaturi dospite;

– Tips and tricks pentru umpluturi diverse;

– Concepte moderne si abordari indraznete. 

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Cofetar

Locuri disponibile: 4

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
Telefon:
+40 730 882 288

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro