Loading Cursuri

« Toate Cursuri

  • Acest eveniment a trecut.

Curs Bucatar Horeca School – B47 (program dupa amiaza)

martie 30 - martie 31

6800LEI
alege cursul de bucatar horeca scool

Alege cursul de bucatar cu program dupa amiaza!
din 30 martie 2020 – grupa B47

*Profita acum de pretul promotional 6400 ron platibil in 4 transe!

  • null

    Curs Bucatar

    a day in class

  • null

    Curs Bucatar

    a day in class

  • null

    Curs Bucatar

    a day in class

Inscrie-te la cursul de bucatar Horeca School!

Cursul de bucatar marca Horeca School se adreseaza celor care doresc sa se califice si sa urmeze aceasta profesie, celor care doresc o reorientare profesionala, celor care detin un restaurant sau vor sa deschida unul si doresc sa se initieze in tehnicile de baza in bucatarie.

Alege sa te inscrii la cursul de bucatar Horeca School!

La Horeca School lucrezi individual la statia ta de lucru si beneficiezi de toate dotarile si tehnica necesara unei formari de calitate.

Inveti practic la bancul tau de lucru, individual, impreuna cu chefi bucatari instructori de top, in spatii echipate la standard european

Echipamentul de lucru este asigurat de catre scoala.

Curs conceput in 3 module cu durata totala de 20 saptamani.

Primul modul

In primul modul se predau notiuni fundamentale.

Pe durata acestuia se vor studia:
  • HACCP- Normele de igiena si siguranta alimentatiei
  • Notiuni fundamentale de nutritie  cu lector autorizat tehnician in nutritie
  • Knife skills
    Pregatirea adecvata a fondurilor, stocurilor si a sosurilor de baza
  • Pregatirea adecvata a supelor, cremelor
  • Forcemeats si aluaturi
  • Echilibrul in bucatarie si subtilitatile gustului
  • Condimente si mirodenii
  • Dezvoltare personala si comunicare
  • Estetica farfuriei despre meniuri

In cadrul acestui modul invatam sa lucram practic in laborator temele din cadrul cursului impreuna cu bucatari sefi instructori in cadrul cursului.

Al II - lea modul

In modulul al II-lea  se aplica tehnicile dobandite în nivelul de baza si incep introducerea influentelor si  aromelor bucatariei internationale.

Se descopera si se invata tehnici avansate de transare, taiere, filetare, tocare, operatiuni de sotare, prajire, posare etc, de preparare a sosurilor, aprecierea aromei.

Lecțiile vor acoperi formarea si in segmentul importantei combinatiilor de culori, gust si textura precum si  în prezentarea produsului finit.

Studentii pot participa la seminarii despre :
  • Asocierea vinurilor cu preparatele, branzeturi;
  • Trufe- ce sunt si cum le folosim;
  • Fotografie de food si vizite documentare.

Al III - lea modul

Cursantii vor parcurge un internship de practica in restaurante si hoteluri partenere unde vor avea ocazia sa intre in fluxul tehnologic si sa participe la activitatea reala din bucatarie.

curs bucatar

Tematica generala a cursului

Nutritie (notiuni de baza)

Etica si standarde profesionale

Istoria gastronomiei si dezvoltarea industriei alimentare

Siguranta alimentului si norme HACCP

Ustensile si echipamente de bucatarie 

Metode de gatire (teorie & practica)

Legume (teorie & practica)

– prezentare de taieturi legume (knife skills)

Stock-uri, supe, sosurile de baza

  • Preparate reci (teorie & practica):

Emulsiile stabile si instabile

– Salate (practica: Caesar, Nicoise, Macedoine)

Preparate din oua:

– practica: oua fierte vs oua in crusta

– practica: oua prajite vs cocote vs sur le plat

– practica: omlette (French  vs Spanish)

Paste si preparate din paste:

– practica: paste home made

– practica: preparate cu paste: AOP

Preparate cu Orez

Peste & crustacee:

– practica: filetarea

– metode de gatit

– practica fructe de mare

Preparate din carne de pasare (practica):

– taieturi

– metode de gatire

Preparate din carne de animale:

– structura carnii

– metode de gatit carnea

– reactia maillard

– transarea si filetarea (demo meat cuttings)

– practica: miel/vita/porc

Bucatarie internationala

In cadrul orelor de practica in scoala studiem si executam  preparate din gastronomia altor tari.

Tehnici esentiale

Instructori / Formatori

Chef Cezar Munteanu

coordonator cursuri/manager educational/mentor

Alin Vadean   

assistent coordonator cursuri

Chef Stefan Daniel Popescu
Chef Mihai Toader
Chef Stephane Mora
Gabriel Gorgan

comunicare, dezvoltare personala, engleza gastronomie
Chef Johnny Susala
Chef Liviu Lambrino
Stefania Dumitru

HACCP specialist
Chef Marco Favino

Ai toate motivele de a alege cursul de bucatar Horeca School!

La acest curs studiem si “Modulul Notiuni Fundamentale de Igiena“.

La final eliberam un certificat emis de Ministerul Sanatatii Publice, in baza autorizatiei detinute in mod oficial de catre Horeca School.

Acesta este un curs de formare profesionala autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

La finalul cursului participantii la program vor sustine o proba practica si o proba teoretica, in prezenta unei comisii acreditate formata din specialisti si bucatari sefi invitati.

Inscrie-te acum la cursul de bucatar Horeca School!

Categoria: Curs Bucatar

Locuri disponibile: 2

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️+40730882288
📧[email protected]

Spread the love

Detalii

Începere:
martie 30
Se termină:
martie 31
Preţ:
6800LEI
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
+ Harta Google
Telefon:
+40 730 882 288
Spread the love