
- Acest eveniment a trecut.
Dessert Buffet Workshop
iulie 12, 2020 - iulie 13, 2020
LEI950
Participa la Dessert Buffet Workshop!
La Horeca School ne preocupam cu interes de asigurarea conditiilor de siguranta impotriva raspandirii virusului, am creat posibilitatea de distantare inte posturile de lucru individuale, folosim in cadrul cursului masti de protectie si manusi, desinfectam si igenizam spatiile in mod regulat
Tema cursului este: Summer Garden Candy Bar
Un workshop intens pe parcursul caruia se vor realiza 11 categorii de produse, perfecte pentru orice tip de eveniment.
A day in class
















Veronica cofetar si proprietara business-ului Dolce by Vero indulceste sute de pasionati cu retetele create de ea, a pregatit si pentru acest curs o serie de teme interesante pornind de la simplu la compex.
In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero, astfel incat sa invete si sa isi perfectioneze tehnica sub indrumarea formatorului. dessert bar workshop
Va propunem un cadru complex si elegant, cu o tematica variata, veti avea parte de o atmosfera relaxata si de mult profesionalism.
Veronica Zlataru






Dolce by Vero
Ce vom studia:
– principiile de realizare a unui candy bar;
– eficienta folosirii ingredientelor in functie de numarul de participanti la eveniment;
– cum sa iti organizezi fluxul de lucru;
– raportul calitate – pret;
– estetica produselor.
Ce vom lucra:
1. Cupcakes
2. Cakepops
3. Mini tarte
4. Mini eclere
5. Macarons
6. Tiramisu la pahar
7. Mini pavlova
8. Monoportii mousse
9. Verine
10. Cupe cu crema de trufa de ciocolata dessert buffet workshop
11. Mini cheesecake dessert buffet workshop
Veronica cofetar si proprietara business-ului Dolce by Vero indulceste sute de pasionati cu retetele create de ea, a pregatit si pentru acest curs o serie de teme interesante pornind de la simplu la compex.
In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero, astfel incat sa invete si sa isi perfectioneze tehnica sub indrumarea formatorului. dessert bar workshop
Va propunem un cadru complex si elegant, cu o tematica variata, veti avea parte de o atmosfera relaxata si de mult profesionalism.
Veronica Zlataru- Dolce by Vero



Ce vom studia:
– principiile de realizare a unui candy bar;
– eficienta folosirii ingredientelor in functie de numarul de participanti la eveniment;
– cum sa iti organizezi fluxul de lucru;
– raportul calitate – pret;
– estetica produselor.
Ce vom lucra:
1. Cupcakes
2. Cakepops
3. Mini tarte
4. Mini eclere
5. Macarons
6. Tiramisu la pahar
7. Mini pavlova
8. Monoportii mousse
9. Verine
10. Cupe cu crema de trufa de ciocolata
11. Mini cheesecake



Inscrie-te acum!
Categoria: Curs Cofetar
Locuri disponibile: 8
Locatie: Bucuresti
Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]
Detalii
- Începere:
- iulie 12, 2020
- Se termină:
- iulie 13, 2020
- Preţ:
- LEI950
- Eveniment Categories:
- Ateliere & Evenimente Corporate, Cofetar Patiser
- Eveniment Tags:
- bucuresti, cake decor, candy bar, cofetarie, curs cofetar, curs cofetar-patiser, decor, desert buffet, dessert bar, dulce, horecaschool, pasionati, pavlova, prajituri, tort, workshop
Loc de întâlnire
- Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
-
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania - Telefon:
- +40 730 882 288
Organizator
- Horeca School
- Telefon:
- 0730 882 288
- Email:
- cristina.horecaschool@gmail.com
- Sit web:
- horecashool.ro