Loading Cursuri

« Toate Cursuri

  • Acest eveniment a trecut.

Dessert Buffet Workshop

iulie 12 - iulie 13

LEI950

Participa la Dessert Buffet Workshop!

La Horeca School ne preocupam cu interes de asigurarea conditiilor de siguranta impotriva raspandirii virusului, am creat posibilitatea de distantare inte posturile de lucru individuale, folosim in cadrul cursului masti de protectie si manusi, desinfectam si igenizam spatiile in mod regulat

Tema cursului este: Summer Garden Candy Bar

Un workshop intens pe parcursul caruia se vor realiza 11 categorii de produse, perfecte pentru orice tip de eveniment.

A day in class

Veronica cofetar si proprietara business-ului Dolce by Vero indulceste sute de pasionati cu retetele create de ea, a pregatit si pentru acest curs o serie de teme interesante pornind de la simplu la compex.
In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero, astfel incat sa invete si sa isi perfectioneze tehnica sub indrumarea formatorului. dessert bar workshop
Va propunem un cadru complex si elegant, cu o tematica variata, veti avea parte de o atmosfera relaxata si de mult profesionalism. 

Veronica Zlataru

Dolce by Vero

Ce vom studia:

– principiile de realizare a unui candy bar;

– eficienta folosirii ingredientelor in functie de numarul de participanti la eveniment;

– cum sa iti organizezi fluxul de lucru;

– raportul calitate – pret;

– estetica produselor.

Ce vom lucra:
1. Cupcakes
2. Cakepops
3. Mini tarte
4. Mini eclere
5. Macarons
6. Tiramisu la pahar
7. Mini pavlova
8. Monoportii mousse
9. Verine
10. Cupe cu crema de trufa de ciocolata  dessert buffet workshop
11. Mini cheesecake  dessert buffet workshop
Veronica cofetar si proprietara business-ului Dolce by Vero indulceste sute de pasionati cu retetele create de ea, a pregatit si pentru acest curs o serie de teme interesante pornind de la simplu la compex.
In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero, astfel incat sa invete si sa isi perfectioneze tehnica sub indrumarea formatorului. dessert bar workshop
Va propunem un cadru complex si elegant, cu o tematica variata, veti avea parte de o atmosfera relaxata si de mult profesionalism. 

Veronica Zlataru- Dolce by Vero

Ce vom studia:

– principiile de realizare a unui candy bar;

– eficienta folosirii ingredientelor in functie de numarul de participanti la eveniment;

– cum sa iti organizezi fluxul de lucru;

– raportul calitate – pret;

– estetica produselor.

Ce vom lucra:
1. Cupcakes
2. Cakepops
3. Mini tarte
4. Mini eclere
5. Macarons
6. Tiramisu la pahar
7. Mini pavlova
8. Monoportii mousse
9. Verine
10. Cupe cu crema de trufa de ciocolata
11. Mini cheesecake

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Cofetar

Locuri disponibile: 8

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love

Detalii

Începere:
iulie 12
Se termină:
iulie 13
Preţ:
LEI950
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
Telefon:
+40 730 882 288

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro