Loading Cursuri

« Toate Cursuri

  • Acest eveniment a trecut.

Macarons by Vero Atelier

iulie 19

LEI495

Participa la Macarons by Vero Atelier!

La Horeca School ne preocupam cu interes de asigurarea conditiilor de siguranta impotriva raspandirii virusului, am creat posibilitatea de distantare inte posturile de lucru individuale, folosim in cadrul cursului masti de protectie si manusi, desinfectam si igenizam spatiile in mod regulat

Macarons by Vero Atelier este o sesiune intensa si dulce pe parcursul careia invatam totul despre macarons.

A day in class

curs-macarons-horeca-school
curs-macarons-horeca-school
curs-macarons-horeca-school
curs-macarons-horeca-school
curs-macarons-horeca-school
curs-macarons-horeca-school

Veronica Zlataru

Dolce by Vero

Duminica  19 iulie este Macarons Day, ziua in care sarbatorim acest desert delicios si rafina, unul dintre cele mai iubite produse dulci.
Acestia necesita o tehnica complexa de preparare, dar rezultatele merita toate eforturile. Macarons by Vero Atelier
Veronica cofetar si proprietara business-ului Dolce by Vero indulceste sute de pasionati cu retetele create de ea, a pregatit si pentru acest curs o serie de teme interesante pornind de la simplu la rezultate compexe. ….
In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero, astfel incat sa invete si sa perfectioneze tehnica sub indrumarea formatorului.
Ce vom studia:
– Tehnici si reguli de lucru cu diferite tipuri de bezea;
– Tips and tricks pentru o bezea reusita;
– Ce este bezeaua;
– Tipuri de bezea pentru macarons.
  Ce vom lucra la Macarons by Vero Atelier:
1. Macarons cu mango si fructul pasiunii;
2. Macarons cu ciocolata si cirese;
3. Mohito macarons;
4. Macarons cu cocos si ananas;
5. Toffee macarons

Veronica Zlataru- Dolce by Vero

Veronica cofetar si proprietara business-ului Dolce by Vero indulceste sute de pasionati cu retetele create de ea, a pregatit si pentru acest curs o serie de teme interesante pornind de la simplu la rezultate compexe.
In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero, astfel incat sa invete si sa perfectioneze tehnica sub indrumarea formatorului.
Ce vom studia:
– Tehnici si reguli de lucru cu diferite tipuri de bezea;
– Tips and tricks pentru o bezea reusita;
– Tipuri de bezea pentru macarons.
  Ce vom lucra la Macarons by Vero Atelier:
1. Macarons cu mango si fructul pasiunii;
2. Macarons cu ciocolata si cirese;
3. Mohito macarons;
4. Macarons cu cocos si ananas;
5. Toffee macarons

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Cofetar

Locuri disponibile: 0

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
Telefon:
+40 730 882 288

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro