Loading Cursuri

« Toate Cursuri

INTERNATIONAL DANISH PROGRAM by HANS OVANDO

februarie 24/9:30 am - februarie 25/5:00 pm

2.600LEI

MASTERCLASS
2 zile

*1.800 lei pret promotional pentru inscrierile pana la data de 30 Ianuarie 2020*

  • null

    HANS OVANDO

    a day in class

  • null

    HANS OVANDO

  • null

    HANS OVANDO

Hans Ovando ne propune un curs practic si interactiv care cuprinde tehnici multiple si complexe precum si preparate de patiserie

Un profesor extraordinar cu o carisma aparte, Pastry chef Hans Ovando te invata de la zero tot ce vrei sa cunosti despre aluaturile danish si modul lor de preparare

CE VOM STUDIA

| Procesul de fermentare |

Ingrediente influente in formularea retetelor si aluaturi fermentate

Tipuri de fermenti si maia

Productia acida, dezvoltarea enzimatica si transformarea zaharului.

Framantarea, rularea si confectionarea pieselor.

Mother dough and sour dougth for brioches

| Dezvoltarea retetelor si aluaturilor, fermentarea si coacerea |

Creme si umpluturi pentru interioare si danish

Croissant simplu si bicolor.Croissant cu unt.Croissant cub

Croissant Gianduja.Croissant de nuci

Zig- zag bicolor cremă zmeura. NY Chesse cake danish

Danish cu cremă de nuca de cocos si fructul pasiunii

Japoneza rola cu ghimbir si susan

| Dezvoltarea si elaborarea diferitelor tipuri de briose |

French Brioche.

Tomatoes Olives jam basil and camembert brioche.

Raisins, orange and almond nougat Kouglof.

Artisan Doughnuts

Brioche Feulletee Recipes from puff pastry or Mille Feulle

Traditional palms from puff pastry

Apple tart and cream

HANS OVANDO

welcomes you at his masterclass

EARLY BOOKING

1800 lei until 30 january 2020

Ce este inclus in pret?

< prestatia profesorului >

< ingrediente premium >

< echipamente si ustensile necesare >

< suport de curs/ booklet cu retete si tehnica >

< masa de pranz si gustari >

< certificat de participare >

< degustarea produselor si “take-at-home” >

Inscrie-te la acest curs!

Spread the love

Detalii

Începere:
februarie 24/9:30 am
Se termină:
februarie 25/5:00 pm
Preţ:
2.600LEI
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
+ Harta Google
Telefon:
+40 730 882 288
Spread the love