Loading Cursuri

« Toate Cursuri

JOSEP PASCUAL ARTIZANAL BREAD

martie 2/9:30 am - martie 3/5:00 pm

1650LEI

MASTERCLASS
2 zile

*1650 lei pret promotional*

  • null

    JOSEP PASCUAL

    a day in class

  • null

    JOSEP PASCUAL

  • null

    JOSEP PASCUAL

El Panadero – Josep Pascual este unul dintre cei mai recunoscuți brutari spanioli.

În prezent se ocupă de consiliere și formare, predând cursuri pe metoda sa specială de panificație Metoda Pascual nu numai pentru Spania, dar și pentru alte țări.

A participat la numeroase campionate internaționale, obținând recunoașterea primului premiu în World Bakers Competition 2006 la Rimini sau premiul I în calitate de căpitan al echipei spaniole la Campionatul European pentru Cupa Louis Lessaffre.

Este membru al comitetului juriului campionatului mondial de panificație, în timp ce este și antrenorul principal al echipei naționale de brutari și patiseri din Spania. El a călătorit în toată lumea învățând ui pe elevii sai celebra “Metodă Pascual”, care include pâini de maturare lentă și decorații uimitoare.

Tematica

In timpul acestui curs de brutarie artizanala descoperim impreuna cu Maestrul Jose Pascual cum influenteaza ingredientele produsul final si cum putem sa le modificam in asa fel incat sa putem adapta in mod practic produsele noastre la noile viziuni de brutarie moderna si in acelasi timp, sa obtinem rezultate atragatoare.

Vor discuta si observa fenomenele fizico-chimice care au loc in timpul dospirilor, precum si influenta materiilor prime in procesul de productie si in rezultatele finale.

Vom studia in profunzime compozitia chimica, nutritionala si caracteristicile organoleptice ale materiei prime. 

Impreuna vom invata sa stapanim procesul de formare pentru fiecare tip de aluat si vom aplica tehnici de décor pentru diferite tipuri de paine.  

Pe durata celor doua zile de MasterClass vom parcurge impreuna toate etapele de productie ale painii, de la framantat, la odihnit, impaturit, format, decorat si copt.

Cum stim cu totii, exista sute de tipuri de faina, iar calitatea si proprietatile ei variaza de la tara la tara.

In cadrul acestui MasterClass vom adresa si nevoia de a adapta tehnica de framantat si intreg procesul de productie in functie de variatiile materiei prime. 

Esentiala pentru orice brutar care se respecta este identificarea defectelor care pot aparea in produsele de panificatie. De aceea, Maestrul Jose Pascual va dedica timp special pentru diagnosticarea problemelor, identificarea posibilelor cause si gasirea remediilor pentru diferitele faze ale productiei.

Si pentru ca micile detalii fac marile diferente, in timpul celor doua zile vom vedea cum putem obtine  produse diferite prin modificarea a cate unui singur element esential.

Vom lucra :

Pan de Gaudi

Bocado de Dama

Pequenos panes para desayunos y meriendas
Panes decorados con harina tipo T80

Panes Trenzados

Focaccia Dulce

Roscas de trigo y centeno con cereales

Pan con harina de espelta

Panes con centeno tosado, curcuma y semillas

Pannes Integrales

Panes de alta hidratacion

Pentru inscriere si info ne puteti contacta la tel 0730882288

JOSEP PASCUAL

welcomes you at his masterclass

EARLY BOOKING

1650 lei

Ce este inclus in pret?

< prestatia profesorului >

< ingrediente premium >

< echipamente si ustensile necesare >

< suport de curs/ booklet cu retete si tehnica >

< masa de pranz si gustari >

< certificat de participare >

< degustarea produselor si “take-at-home” >

Inscrie-te la acest curs!

Spread the love

Detalii

Începere:
martie 2/9:30 am
Se termină:
martie 3/5:00 pm
Preţ:
1650LEI
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , , ,

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
+ Harta Google
Telefon:
+40 730 882 288
Spread the love