Loading Cursuri

« Toate Cursuri

PLATED DESSERTS by DAVID VIDAL

decembrie 7 - decembrie 8

LEI2.300

Participa la David Vidal Masterclass !
Plated Desserts

La Horeca School ne preocupam cu interes de asigurarea conditiilor de siguranta impotriva raspandirii virusului, am creat posibilitatea de distantare inte posturile de lucru individuale, folosim in cadrul cursului masti de protectie si manusi, desinfectam si igenizam spatiile in mod regulat

Chef David Vidal vine pentru prima data in Romania din Suedia la Bucuresti, la invitatia Horeca School.

David se adaptează la locul unde se afla, cautand mereu sa creeze ceva nou si inovator pe care sa-l poata impartasi cu lumea.

A day in class

david-vidal-masterclass-hooreca-school
david-vidal-masterclass-horeca-school
david-vidal-masterclass-horeca-school
david-vidal-masterclass-hooreca-school
david-vidal-masterclass-horeca-school
david-vidal-masterclass-horeca-school

PASTRY CHEF GUEST

david vidal masterclass

DAVID VIDAL

David Vidal a crescut in Malta, inca din copilarie a  lucrat in laboratorul unchiului sau unde si-a hranit pasiunea pentru gatit.

Tot in Malta a studiat apoi la Institutul de studii Turistice , iar mai tarziu drumurile l-au dus prin marile hoteluri din Londra si din Europa unde si-a perfectionat alaturi de chefi celebrii competentele in arta culinara.

In ultimii patru ani lucreaza in Suedia in Stromstadt  unde in calitate de executive chef  impreuna cu echipa sa a avut ocazia sa dezvolte arta plating-ului in desertul de restaurant aducand-o la nivel de excelenta.

Chef David Vidal cu o larga experienta in domeniul culinar se adreseaza bucatarilor si cofetarilor profesionisti care doresc sa interactioneze si sa-si dezvolta competente in domeniul realizarii deserturilor de eveniment, precum si deserturi specifice de restaurant si chiar cofetarii. david vidal masterclass

PASTRY CHEF GUEST -
Elena Grankovskaya

david vidal masterclass

David Vidal a crescut in Malta, inca din copilarie a  lucrat in laboratorul unchiului sau unde si-a hranit pasiunea pentru gatit.

Tot in Malta a studiat apoi la Institutul de studii Turistice , iar mai tarziu drumurile l-au dus prin marile hoteluri din Londra si din Europa unde si-a perfectionat alaturi de chefi celebrii competentele in arta culinara.

In ultimii patru ani lucreaza in Suedia in Stromstadt  unde in calitate de executive chef  impreuna cu echipa sa a avut ocazia sa dezvolte arta plating-ului in desertul de restaurant aducand-o la nivel de excelenta.

Chef David Vidal cu o larga experienta in domeniul culinar se adreseaza bucatarilor si cofetarilor profesionisti care doresc sa interactioneze si sa-si dezvolta competente in domeniul realizarii deserturilor de eveniment, precum si deserturi specifice de restaurant si chiar cofetarii.

Cursul este deschis atat profesionistilor dar si pasionatilor de arta plating-ului.

Propunem realizarea urmatoarelor preparate pe durata a doua zile de curs:

1. Cucumber, Dill, Lemon and Opalys 
2. Strawberry, Raspberry, Dark Chocolate (vegan) 
3. Hazelnut, Coffee and Guanaja 
4.Sea Buckthorn, Dark Chocolate and Vanilla 
5. White chocolate, Mango, Pineapple and Passion Fruit 
6. Raspberry and Opalys 
7. Blueberry, Cardamom and Dulcey 
8. Blood Orange and Cinnamon 

Pasionati de arta deserturilor sunteti bineveniti!

Va asteptam la David Vidal Masterclass!

Inscrie-te acum!

Categoria: MASTERCLASS

Locuri disponibile: 3

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
+ Harta Google
Telefon:
+40 730 882 288