Loading Cursuri

« Toate Cursuri

  • Acest eveniment a trecut.

CURS PLATOURI RECI PENTRU MASA DE CRACIUN

decembrie 19, 2019 - decembrie 20, 2019

1250RON

SARBATORI CU GUST 

PLATOURI RECI SI CALDE PENTRU MASA DE CRACIUN

19-20  DECEMBRIE 2019
BY CHEF ROXANA BLENCHE

Chef Roxana Blenche va propune un curs cu o durata de doua zile care cuprinde urmatoarele preparate:
1.Balotina din piept de pui umpluta cu masline si ardei gras.
2.Rulada din Salam de Sibiu, umpluta cu crema de branza si alune de padure.
3.Terina din carne de porc in mantie de bacon ,umpluta cu carnat si sunca.
4.Rulada de somon fume cu crema de branza, coaja de lamaie si marar.
5.Cornet umplut cu pateu de casa din ficatei de pui si catraveti in saramura.
6.Rulada din branzeturi fine umpluta cu struguri roz.
7.Cheesecake cu branza de capra si somon fume.
8.Terina din ciolan afumat cu castraveti in saramura si hrean.
9.Terina din foie gras cu insertie de trufa neagra si gel din fructe de padure.
10.Cosulet crocant umplut cu hummus si salata tabouleth.
Acestea sunt 10 piese lucrate la rece.
11.Terina traditional frantuzeasca din carne de porc/vita si pui in mantie de bacon si ceapa rosie caramelizata (piesa mare).
12.Balotina din piept de curcan umpluta cu rosii uscate si telemea, orez negru cu stafide si caju.
(farfurie calda)
*Bonus un desert – Cheesecake cu mere si scortisoara
Sunteți pregătiți pentru doua zile fantastice in care vom lucra atat de multe produse, vom socializa si ne vom distra impreuna intr-o atmosfera de serbatoare ?

CINE ESTE CHEF ROXANA BLENCHE?

Deși pasionată de gătit, Roxana Blenche se pregătea să devină inginer zootehnist, urmând cursurile facultăţii de profil din Cuj-Napoca.

Printr-un concurs de împrejurări, în 2015, pe când era studentă în anul patru, a ajuns să obţină un post de bucătar în restaurantul Michael Pascale din Baia Mare. I-a plăcut și a rămas în domeniu, acumulând experienţă în restaurante precum Cezanne, La Strada Bistronomie sau Maize, dar și în străinătate.

Azi este head chef la Melt Restaurants, iar una dintre cele mai recente reușite este calificarea în finala regională Italia & Europa de Est a competiţiei S. Pellegrino Young Chef 2020.

ROXANA BLENCHE ESTE CHEF AMBASSADOR HORECA SCHOOL

DURATA CURS  2 zile

ASTEPTAM CU PLACERE SA NE INTALNIM CU DUMNEAVOASTRA LA CURS!

COSTUL CURSULUI INCLUDE:

– Materia prima de cea mai buna calitate

– Retetele realizate la curs

– Prestatia trainerului

– Produse la degustare

– Diploma de participare

Inscrie-te la acest curs!

Categoria: Curs Bucatar

Costul cursului:  1250 lei/participant

Locuri dispoinibile: 5

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️+40730882288
📧[email protected]

Spread the love

Detalii

Începere:
decembrie 19, 2019
Se termină:
decembrie 20, 2019
Preţ:
1250RON
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , , , , , , , ,

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
+ Harta Google
Telefon:
+40 730 882 288

Calendar propulsat de The Events Calendar

Spread the love