Loading Cursuri

« Toate Cursuri

Sous-vide Masterclass by Chef Marco Favino

aprilie 6 - aprilie 7

850LEI

Cum gatim sous-vide?

*Early booking - 750 lei

  • null

    Gatit

    a day in class

  • null

    Sous

    a day in class

  • null

    Vide

    a day in class

Chef Marco Favino

Despre ”sous-vide”

Ce este tehnica de gatire ”sous-vide”?

Dezvoltat la mijlocul anilor ’70, gatitul ”sous vide” este acum o alternativa sanatoasa de gatire folosita in multe 
bucatarii profesionale.
Tehnica de gatire „sub vid” sau ”in vid” este definita ca fiind procesul de gatire lenta, la o temperatura specifica,
a alimentelor sigilate in vid.
Cu aceasta metoda foarte simplu de gestionat veti putea gati o gama variata de preparate, de la friptura
pana la fructe.    

Care sunt beneficiile gatitului ”Sous Vide”? 

Se pastreaza consistenta alimentelor, evitandu-se pierderea in greutate a carnii si nu numai;
Este cunoscut deja ca orice tip de carne, prin gatirea traditionala, pierde cel putin un sfert din consistenta
initiala, chiar si mai mult daca este gatita prea mult/la o intensitate prea mare a focului. 
Setati parametri doriti, preparatul se gatest singur
Gatirea in exces este practic imposibila
Risc redus de contaminare
Gust mai intens

Ce vom studia la Masterclass?

Gatim sous vide corect la temperatura joasa sous-vide.

Folosim pregatirile de baza cum sunt:

  • sare echilibrata, rub, saramura si marinarea.

Sa asezonam correct carnea gatita sous vide si sa o prezentam pe farfurie intr-un plating adecvat creativitatii fiecaruia.

Cursul se adreseaza profesionistilor care doresc sa se perfectioneze dar si pasionatilor de gatit care doresc sa invete despre acesta tehnica.

Categorii de ingrediente:

Vita, Peste, Pasere, Porc, Legume.

Durata curs: doua zile 

Trainer : Chef Marco Favino 

Inscrie-te si vino alaturi de noi sa gatim sous vide impreuna!

Chef Marco Favino te asteapte cu drag la acest ,asterclass!

Ce este inclus in pret?

< prestatia profesorului >

< ingrediente premium >

< echipamente si ustensile necesare >

< suport de curs/ booklet cu retete si tehnica >

< snack bar >

< certificat de participare >

Inscrie-te la acest curs!

☎️0730882288
💌[email protected]

Spread the love

Detalii

Începere:
aprilie 6
Se termină:
aprilie 7
Preţ:
850LEI
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , , , , , , , , ,

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
+ Harta Google
Telefon:
+40 730 882 288
Spread the love