Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Summer Berry Pavlova Workshop

iunie 21

LEI495

Participa la Summer Berry Pavlova Workshop!

La Horeca School ne preocupam cu interes de asigurarea conditiilor de siguranta impotriva raspandirii virusului, am creat posibilitatea de distantare inte posturile de lucru individuale, folosim in cadrul cursului masti de protectie si manusi, desinfectam si igenizam spatiile in mod regulat

Un workshop dulce pe parcursul caruia invatam sa facem un desert delicios, perfect pentru zilele de vara ce vor urma.

A day in class

Veronica Zlataru

Dolce by Vero

Veronica cofetar si proprietara business-ului Dolce by Vero indulceste sute de pasionati cu retetele create de ea, a pregatit si pentru acest curs o serie de teme interesante pornind de la simplu la rezultate compexe.
In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero, astfel incat sa invete si sa perfectioneze tehnica sub indrumarea formatorului.
Ce vom studia:
– Tehnici si reguli de lucru cu diferite tipuri de bezea;
– Tips and tricks pentru o bezea reusita;
– Ce este bezeaua;
– Tipuri de bezea. pavlova workshop summer berry
Ce vom lucra:
1. Bezele simple si decoruri din bezea;
2. Prajitura si miniprajitura pavlova;
3. Tort pavlova;
4. Torturi cu foi de bezea: tort cu zmeura si vanilie; tort cu ciocolata; tort cu mascarpone si visine;
5. Fursecuri cu bezea;
6. Cremele pentru torturi: crema de ciocolata, de vanilie si de mascarpone;
7. Compot de zmeura, compot de visine pentru torturi;
8. Decorul si prezentarea deserturilor realizate. pavlova workshop summer berry

Veronica Zlataru- Dolce by Vero

Veronica cofetar si proprietara business-ului Dolce by Vero indulceste sute de pasionati cu retetele create de ea, a pregatit si pentru acest curs o serie de teme interesante pornind de la simplu la rezultate compexe.
In cadrul cursului folosim doar ingrediente naturale, cursantii participa efectiv la realizarea produselor de la zero, astfel incat sa invete si sa perfectioneze tehnica sub indrumarea formatorului.
Ce vom studia:
– Tehnici si reguli de lucru cu diferite tipuri de bezea;
– Tips and tricks pentru o bezea reusita;
– Ce este bezeaua;
– Tipuri de bezea.
Ce vom lucra:
1. Bezele simple si decoruri din bezea;
2. Prajitura si miniprajitura pavlova;
3. Tort pavlova;
4. Torturi cu foi de bezea: tort cu zmeura si vanilie; tort cu ciocolata; tort cu mascarpone si visine;
5. Fursecuri cu bezea;
6. Cremele pentru torturi: crema de ciocolata, de vanilie si de mascarpone;
7. Compot de zmeura, compot de visine pentru torturi;
8. Decorul si prezentarea deserturilor realizate.

Inscrie-te acum!

Categoria: Curs Cofetar

Locuri disponibile: 1

Locatie: Bucuresti

Info & inscrieri:
☎️ +40730882288
📧 [email protected]

Spread the love

Loc de întâlnire

Horeca School, str Latina nr. 6 Bucuresti
str Latina nr. 6
Bucuresti,Bucuresti030167Romania
Telefon:
+40 730 882 288

Organizator

Horeca School
Telefon:
0730 882 288
Email:
cristina.horecaschool@gmail.com
Sit web:
horecashool.ro