MASURI PREVENTIE COVID-19

MASURI PREVENTIE COVID-19

Dragi prieteni Horeca School,

Dupa cum bine stiti, riscul de infectare cu virusul gripal COVID-19, a dus la o serie de decizii luate de catre statul roman, precum si masuri ferme pentru a prevenii raspandirea acestuia.

Asadar, avand in vedere ultimele comunicate oficiale din partea Ministerului Sanatatii, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerul Educatiei Nationale si Directiile de Sanatate Publice Locale si noi Horeca Culinary School vom aborda aceasta situatie cu responsabilitatea ce ne caracterizeaza, si va informam asupra urmatoarelor decizii:
– suspendam activitatea cursurilor aflate in desfasurare in spatiul nostru, pana la noi informatii primite de la oficialitati.
– amanam examenele de absolvire ale programelor de formare, ce au fost initial stabilite. Data reprogramata a examenelor va fi anuntata ulterior, in functie de evolutia la nivel national.
– programul de eliberare a certificatelor profesioale se va suspenda incepand cu  12 martie, pana la noi informatii primite de la oficialitati.

– se amana urmatoarele masterclass-uri, workshop-uri, ateliere si evenimente :

  • “Traditii Pascale” – Prof. Alexandra Nedelcu 
  • “The art of plating” – Chef David Vidal 
  • Cooking Charity with Chef Foa din
  • Tarts & Travel Cakes – Tanya Nowak
  • Cake Art Painting – Elena Grankovskaya

– se amana deschiderile de cursuri programate pentru aceasta perioada.

Speram sa intelegeti ca aceste decizii sunt pentru a va proteja pe voi, consideram ca sanatatea cursantilor nostrii cat si a echipei Horeca School, sunt mai importante decat orice in acest moment.
Va asiguram ca vom recupera toate orele amanate, intr-un program intensiv, care sa ne permita ca programele de formare sa fie finalizate intr-un timp cat mai realist.

Echipa Horeca Culinary School ramane la dispozitia dvs. atat online, cat si telefonic, pentru orice detalii, informatii si suport.

Mentionam ca aceasta perioada se poate prelungi, in functie de evolutia situatiei la nivel national.

Revenim cu noutati, in ceea ce priveste reluarea activitatii cursurilor, cat de curand posibil!

Va multumim pentru increderea acordata!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *