Supa crema de morcov cu ghimbir

Supa crema de morcov cu ghimbir

Reteta supa crema de morcov cu ghimbir – rapida si benefica

Reteta Morcovul dulceag se combina subtil cu aroma putin iute si astringenta a ghimbirului si rezulta o crema cu un gust tare interesant.

  •  Ingrediente

– 5 morcovi
– 2 cartofi
– 1 ceapă mare
– 1/2 de telină
– o bucată de ghimbir
– smântâna pentru gatit
– Microgreens 

  • Mod de preparare:
  1. Indepartam coaja legumelor, inclusiv a ghimbirului, si le aducem la forma unor cuburi mari.
  2. Legumele se pun la fiert in 2 l apa cu sare.
  3. Cand legumele sunt fierte adaugam smantana lichida, si le mai gatim timp de 3-5 minute.
  4. Pasam totul cu ajutorul blenderului.
  5. Asa vom obtine o consistenta cremoasa
  •  Mai adaugam:
  1. sare, eventual si putin piper
  2. de preferat crutoane aromate
  3. patrunjel tocat

Relaxeaza-te alaturi de familia ta! Gateste supa crema de morcov cu ghimbir!
Gust intens si aromat, timp de gatire redus.
Preparat realizat la cursul de bucatar de catre Chef Stephane Mora.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *