Traineri

Va prezentam echipa noastra!

Nico Lontras

Chef

„Vreau să cred că bucătarul din ziua de astăzi a ajuns să înţeleagă balanţa din farfurie,  gusturile care se potrivesc. “

Marco Favino

Chef

Tânăr, însă cu experienţă îndelungată în lumea restaurantelor, pasionat de tradiţie şi mereu cu un pas înaintea inovaţiilor, Chef Marco Favino este un „arheolog al gastronomiei.

Johnny Șușală

Chef

"Experienta intensa a celor 18 ani o transmite mai departe cursantilor scolii Horeca School."

Mihai Toader

Chef

„Am învățat bazele bucătăriei franțuzești, însă îmi place foarte tare să combin gusturile, uneori și culturile gastronomice.”

Mehrzad Moghazehi

Chef

Se numeste Mehrzad si semnificatia numelui sau spune multe despre el. „Mehrzad” inseamna „nascut din dragoste”. De aceea, tot ceea ce face incearca sa faca cu pasiune si dragoste. 

 

Stephane Mora

Chef

Stephane Mora si-a facut ucenicia de bucatar intr-un hotel de 5 stele din Geneva Elvetia unde a si obtinut diploma de Bucatar si...

Ștefan Daniel Popescu

Chef

„Bucataria pentru mine inseamna LIBERTATE.”

Liviu Lambrino

Chef

"Pentru mine, a gati inseamna un amestec de logica, instinct si creativitate. Bucataria pentru care am cea mai mare afinitate este cea de fine dining. Acolo expresia "lasa ca merge si asa" nu exista.

Cristina Mehedinteanu

Pastry Chef

Cristina Mehedinteanu este Pastry Chef , gata să îndrume cursantii nostri în drumul dulce pe care ei isi doresc sa il parcurga.

Ciprian Zobuian

Pastry Chef

“Cofetaria a reprezentat o provocare pentru mine, fiind un domeniu care imi era mai putin cunoscut, dar am avut astfel ocazia sa imi dau seama ca imi place mai mult decat bucataria pe care o faceam inainte.”

Emilia Maxim

Pastry Chef

Curiozitatea, personalitatea analitica si spiritul critic au indemnat-o sa priveasca din perspectiva stiintifica tainele patiseriei.

Simona Pope

Pastry Chef

„Pentru mine cofetăria este o pasiune, un mod de a-mi exprima creativitatea și de a îndulci oamenii. 

Stefania Dumitru

Chef

„Am invatat siguranța alimentelor tocind in engleza (pe vremea aceea în România era totul la stadiu incipient) si lovindu-ma in practica de tot felul de probleme. Cum s-a exprimat cineva, mi-am facut studiile „în bocanci”...

Victor Melian

Chef

“O masa speciala e ca un serial bun, incepe cu episodul in care cunoastem clientul si aflam ce isi doreste. Clientul va fi oare impresionat? Aflati raspunsurile in episodul urmator!”

Alin Vadean

Assistant chef

“Bucataria pentru mine inseamna un domeniu in care mereu ai ceva de descoperit si experimentat.Competitiile culinare au fost cele ce mi-au deschis ochii si am vazut de fapt ce se ascunde in spatele simplului cuvant "bucatar",fiind pasionat de acestea.”

Gabriel Gorgan

SPECIALIST COMUNICARE

Gabriel Gorgan este, deși nu-i place să se prezinte astfel, specialist în comunicare și relații publice. Mai este și formator acreditat, dar cel mai tare e de cratițe și tigăi pasionat.

 

 

Spread the love