CHEF CEZAR MUNTEANU

CHEF CEZAR MUNTEANU

HORECA SCHOOL BUCURESTI

​  Cezar Munteanu este chef, trainer, lector, consultant, iniţiator al unor proiecte în educaţie alimentară, în special în cee ce privește cauzele sociale.  Timp de 15 ani, Cezar Munteanu a lucrat în misiunile diplomatice ale României de peste hotare, a gătit pentru personalități, politicieni și șefi de stat din întreagă lume, dar a decis că cel mai bine se exprimă acasă, în România, unde dorește să împărtășească din experiență acumulată în cei peste 25 ani de activitate. 

“Sunt un pasionat de gastronomie, iar meseria de bucătar mi se pare, după atâţia ani de activitate, una dintre cele mai frumoase.” “Bucătăria mea este despre ingrediente de bună calitate, despre naturalețe şi despre păstrarea gustului intact. Este despre suflet, despre armonia dintre dragostea de a găti şi cunoașterea materiei prime, despre pasiunea pe care o pui în ceea ce faci.”

Cele două categorii se regăsesc în paralel în cadrul activității pe care o desfășoară Chef Cezar Munteanu în cadrul managementulului Horeca School, dar și in calitatea de coordonator al programelor educaționale.

Noul manager este doritor să depășească cerințele pieței, iar noul mediu înseamnă timp scurt de reacție, flexibilitate în luarea deciziilor, creativitate și inovație, implicare directă, asumarea răspunderii și curajul de a rescrie regulile.  

După ani și multe experienţe în acest domeniu, Chef Cezar Munteanu are din ce în ce mai multe de spus despre bucătărie şi bucătar, despre nivelul de educaţie existent în România în acest moment și despre responsabilitatea chefilor în acest sens.


Dintre trainingurile și cursurile de specializare urmate, amintim:  

  • 2017, Trainings la Stephan Glacier School, Bucharest 
  • 2015, titlul: Maestru în Artă Culinară (Master Chef în Culinary Arts), conform norme WACS 
  • 2012, „Management abilities”- S.N.S.P.A. România, Bucharest 
  • 2008, Training on Academy of Cuisine – Alma Internațional – Italy, with Master Chef Iginio Massari and Master Chef Gualtiero Marchesi 
  • 2008, Training on HACCP- Academy of Cuisine – Alma Internațional –Italy-with Giorgio Varisco 
  • 2007-2008, Management and French Cuisine on Willard Intercontinental-Washington DC 2002, Mediterranean Cuisine-Fabio’s Restaurant-Wien, Austria 
  • 2002, Experience exchange HLA Baden, Austrian Culinary School with Dietr Kranzl and Werner Matt 
  • 1996, Italian Cuisine – Primmi Della Classe, Camponeschi-Italian Restaurant 

Contact

Email: [email protected]

Spread the love