PASTRY CHEF CIPRIAN ZOBUIAN

PASTRY CHEF CIPRIAN ZOBUIAN

Artisan patissier-chocolatier, Ciprian Zobuian este deja un nume cunoscut in domeniul deserturilor, in special pentru pralinele sale din ciocolata.

Interesul sau pentru acest domeniu a aparut insa destul de tarziu. A lucrat in domeniul gastronomiei atat la hoteluri importante din Bucuresti, cat si pe vase de croaziera, iar cofetaria a aparut in viata sa mai mult din intamplare, in timp ce lucra la deschiderea unei brioserii.

„Una dintre cele mai mari provocari pentru un bucatar chef este meniul de desert. Asa a fost si pentru mine in perioada in care activam in bucatarie, fapt ce m-a facut să incep o documentare mai mare despre acest domeniu.

Soarta a facut ca in acel moment, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de produse de brutarie, patiserie, cofetarie si ciocolaterie din lume sa aiba nevoie de un demonstrator cofetar… oportunitate pe care nu am refuzat-o.

Timp de 3 ani am avut parte de foarte multe training-uri, cursuri de specializare atat in Belgia si Franta, cat si in România, cu profesionisti internationali din domeniu”.

Spread the love