CHEF STEFANIA DUMITRU

 Stefania Dumitru HACCP Specialist

 

Ștefania este parte din marea familie Horeca Culinary School, ea preda modulul de HACCP, un element important in domeniul in care activam. Traim intr-o lume dinamica in care consumatorii au o putere din ce in mai mare in cadrul pietei mondiale si exigente sporite cu privire la calitatea si siguranta produselor.

Ea este dependenta de lucrurile facute cu suflet, bine, chiar foarte bine, aproape de  perfectiune.

A fost auditor financiar in KPMG, apoi a decis sa aleaga un drum mai aproape de sufletul ei: coordonarea departamentelor de calitate si siguranta alimentelor dintr-un grup de firme cu capital romanesc. A lucrat cu drag alaturi de oamenii din industria vinului si bauturilor spirtoase, in domeniul apelor minerale si  bauturilor racoritoare, in mezelarie proaspata și maturata.

„Am invatat siguranța alimentelor tocind in engleza (pe vremea aceea în România era totul la stadiu incipient) si lovindu-ma in practica de tot felul de probleme. Cum s-a exprimat cineva, mi-am facut studiile „în bocanci”…

Prima certificare a unui producator de vin pe siguranta alimentului (pe standardul danez, la vremea aceea) am obtinut-o la Murfatlar România. Au fost vremuri minunate, cu o echipa extraordinara!

Din 2006 am început și proiectele de consultanta, trecand prin toate ramurile industriei alimentare. La sfârșitul lui 2014 am hotarat că am vazut destule fabrici, ferme, abatoare si ca ma voi ocupa numai de restaurante si catering.

Da, recunosc, imi place sa gatesc, sa ma joc cu ingredientele, ma relaxeaza si ma provoaca.

O fac in continuare la 2Chefs Hub, unde ma ocup de divizia de evenimente (mai nou, de online-ul nostru 2cdelivery.com)

Am diplome, de bucatar, de formator, de auditor de calitate, mediu si siguranta alimentului, dar…nu pun mare pret pe ele, nu ele ma definesc, ci pasiunea!”

 



Contact

Email:

Spread the love