Horecons Profesional

Horecons Profesional

Dragi prieteni, va prezentam unul dintre partenerii nostri de baza, este vorba despre Horecons Profesional.
Despre companie

Horecons Profesional a luat nastere in 2014 si are ca principal obiect de activitate distributia echipamentelor si accesoriilor de inalta calitate pentru piata HoReCa. Ofera clientilor sai consultanta si servicii post vanzare in garantie si postgarantie, atat pentru aparatele proprii, cat si pentru cele aflate deja  in uz.

Echipa Horecons Profesional

Chiar daca sunt o companie tanara, se bazeaza pe experienta acumulata in sectorul HoReCa de catre cei care o compun.  Increderea partenerilor de afaceri este un factor esential pentru aceasta echipa, motiv pentru care cauta sa o cultive permanent  prin intermediul actiunilor si comportamentului lor.

Misiune si viziune

Valorile si obiectivele lor au la baza increderea  si  respectul fata de partenerii de afaceri, sinceritatea si angajamentul fata de ei. Misiunea lor principala este aceea de a pastra calitatea echipamentelor si a serviciilor la un nivel ridicat, in acord cu asteptarile clientilor.

Produse, garantie si standarde de calitate

Horecons Profesional isi doreste sa aduca pe piata HoReCa din Romania echipamente cu un inalt grad tehnologic, cu caracteristici unice, eficiente energetic si in conformitate cu standardele international si europene din domeniu.

Cuptor Tecnoeka

Mentionam mereu timpul cursurilor cat de important este sa ai echipamente protrivite.

Ne bucuram de ajutorul nostru din laboratorul de cofetarie, cuptorul Tecnoeka de la echipa Horecons Profesional SRL care ne este mereu aproape, alaturi de restul echipamentelor puse la dispozitie de echipa Horecons.

Blast Chiller - Coldline

Blast Chiller-ul sau abatitorul cum il mai numim noi este ajutorul nostru de nadejde, atat in timpul cursurilor de cofetar cat si a cursurilor bucatar.
Ne bucuram de programe de racire si congelare, chiar si dospire, dar si multe altele pe care le operam cu ajutorul Blast Chiller-ului de la Horecons Profesional SRL .
Multumim echipei Horecons Profesional pentru sustinerea continua!

Bravo 500 - Masina de inghetata