BENEFICIILE ABSOLVENTILOR HORECA SCHOOL:
Centrul de formare profesionala Horeca School cu o activitate de 15 ani in domeniu, este recunoscut national si international prin parteneriate externe.
Absolventii Horeca Culinary School nu au nevoie de recomandari suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formarii profesionale.
Ce va oferim:
– o uniforma compusa din tunica , sort boneta, inscriptionata cu logo Horeca Culinary School;
– un spatiu de invatare in laborator dotat cu echipamente si ustensile de ultima generatie pentru lectii practice individuale;
– traineri Chefi profesionisti nationali si internationali;
– diploma acreditata de Ministerul Muncii;
– program de formare autorizat.
BONUS CADOU:
MODUL ADMINISTRAREA UNUI LABORATOR DE COFETARIE
1. Pasii pentru deschiderea unui laborator de cofetarie, optiuni – persoana fizica autorizata, firma si forma firmei respective; autorizatii necesare;
2. Moduri/Surse de finantare pentru crearea unui laborator de cofetarie.
3. Designul unui laborator de cofetarie, utilaje necesare, logica spatiului conform regulilor DSV/DSP
4. Financiare: structura costului, putina informatie asupra cheltuielilor fixe, variabile, taxelor, etc. Diferenta intre inregistrarile contabile si cash flow; cum sa-ti calculezi pretul de vanzare;
5. Marketing si vanzari – stabilirea targetului, importanta unei comunicari consecvente, reguli de comunicare, stil de vanzare, ambalaje, canale de comunicare; GDPR.
6. Aprovizionare si distributie – cum se face aprovizionarea, reguli pentru depozitarea materiei prime, alegerea materiei prime de calitate.
7. Resurse umane – importanta fisei postului, ce oameni angajeaza si pe ce pozitii; felul in care pot structura o oferta pentru angajare;
8. Managementul timpului – pe termen scurt cum sa se organizeze in functie de platile pe care trebuie sa le faca la stat; productie versus administrare business; minimum necesar in ceea ce priveste colaboratorii (contabilitate, protectia muncii, etc.); cum sa gandeasca pe termen lung.