Kids Chef Academy

Ateliere, cursuri și tabere urbane pentru copii în laboratoarele Horeca School

Ce este Horeca Kids?

Oferim tinerilor abilitățile și cunoștințele necesare pentru a învăța să facă alegeri sănătoase pentru ei înșiși. Promovăm stiluri de viață sănătoase și construim caractere printr-o pasiune comună pentru gătit.

Ne dorim prin aceste cursuri sau tabere culinare să oferim posibilitatea copiilor de a-și exprima creativitatea, dar în același timp să poată urma în mod organizat un program de cultură culinară adaptat vârstei lor.

Problemele de sănătate precum deficitul de vitamine, obezitatea și dereglările hormonale sunt tot mai frecvente în rândul copiilor. Marea majoritate a acestora sunt datorate unui obicei alimentar disfuncțional. De aceea este foarte importantă educarea alimentară a copiilor înca din primii ani.

TRĂIEȘTE SĂNĂTOS!

Viitoarele evenimente

Martie – Aprilie

Evenimente viitoare

Află din timp când au loc viitoare ateliere Horeca kids

* obligatoriu

Contact Horeca Kids

Ramona Dinca
tel: 0767630734 | e-mail: dincaramonamaria@gmail.com

Cursuri acreditate

CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com

Horeca Culinary School este o școală de elită care asigură formarea profesională la nivelul tendințelor europene existente.

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România

Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.