Valentine’s day Special – Chef Stefan Popescu
Meniu Afrodisiac - Chef Stefan Popescu
14 Februarie 2025 - O seară de neuitat cu preparate rafinate, gătite alături de Chef Ștefan Popescu.
Meniu Afrodisiac - Chef Stefan Popescu
14 Februarie 2025 - O seară de neuitat cu preparate rafinate, gătite alături de Chef Ștefan Popescu.
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU UTILAT CU BANCURI DE LUCRU INDIVIDUALE
Locatie curs: Horeca School – str. Latina nr 6 Bucuresti
Horeca Culinary School, este singura scoala culinara din Romania recunoscuta international si acreditata de cea mai importanta organizatie profesionala din lume WORLDCHEFS – WORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES
Alege sa urmezi un curs de cofetar cu program dupa amiaza!
Curs Acreditat Cofetar C76 este recunoscut national si international. Absolventii Horeca School au un loc de muncă garantat.
Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 16.00-19.30
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU
Descoperă Secretele Aromelor & Fii parte dintr-o experiență culinară de neuitat! Înscrie-te acum! Intră în lumea aromelor autentice, pregătește-te să explorezi și să creezi.
Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, te invităm să participi la un curs creativ și relaxant, vei învăța să pregătești un bento cake, o prăjitură mică și adorabilă, perfectă pentru orice ocazie specială! Vei învața cum să creezi un tort mic, delicat, frumos decorat, care poate fi un cadou ideal sau o surpriză de neuitat pentru o aniversare.
Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, te invităm să participi la un curs creativ și relaxant, vei învăța să pregătești un bento cake, o prăjitură mică și adorabilă, perfectă pentru orice ocazie specială! Vei învața cum să creezi un tort mic, delicat, frumos decorat, care poate fi un cadou ideal sau o surpriză de neuitat pentru o aniversare.
Masterclass-ul "Estetica farfuriei și decor" este dedicat bucătarilor profesioniști și pasionaților de artă culinară care doresc să își îmbunătățească abilitățile de prezentare a preparatelor.
Estetica în farfurie și tehnicile de plating joacă un rol crucial în bucătăria modernă, influențând experiența culinară a consumatorului.
👨🍳 De ce să participi? Ai ocazia să înveți direct de la un maestru patiser recunoscut internațional. Îți vei dezvolta abilitățile și vei adăuga un plus de creativitate în portofoliul tău culinar. Vei descoperi cum să creezi preparate care să impresioneze clienții sau invitații.
Afla tot ce ti-ai dorit intotdeauna sa stii despre tarte de la o profesionista desavarsita.
Tineti minte ca "aluatul pentru coaja de tarta reprezinta fundatia tartei, pe care noi construim o creatie inedita, cu creme, glazuri si decor din fructe, asta se numeste arta!"
⭕️ Pasionati de arta deserturilor, sunteti bineveniti❗️
Din ce in ce mai multe persoane opteaza, voit sau nu, pentru diete speciale. Fie ca renunta la gluten, la zahar sau la lactate, isi doresc totusi produse cu gust bun, care sa-i bucure din plin, fara remuscari.
Haideti sa lucram impreuna cateva produse delicioase, pe diete speciale!
Descoperă Secretul Bezelei perfecte cu Chef Cristina Mehedințeanu! Vrei să înveți să stăpânești arta preparării bezelei ca un adevărat profesionist? Atunci înscrie-te la cursul „Totul despre Bezea”, susținut de mult iubita Pastry Chef Cristina Mehedințeanu!