fbpx

Cheesecake Dulce & Sarat

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Cu putin ajutor, sa faci un cheesecake fabulos este chiar usor! Daca esti pasionat de cofetarie dar esti totusi incepator si nu cunosti foarte multe despre ingrediente si tehnici, te asteptam pe 11 mai  la un curs despre acest desert care pare simplu dar poate fi foarte sofisticat.
Vei experimenta mai multe combinatii de gusturi si arome speciale pentru acest sezon, alaturi si de doua tipuri de cheesecake sarat.

790LEI

How to Make Macarons – Как приготовить макаронс

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Daca esti pasionat de macarons dar esti totusi incepator si nu cunosti foarte multe depre cofetarie, te asteptam pe 12 mai  la un curs despre acest desert rafinat si sofisticat  mai multe combinatii de gusturi si arome speciale pentru macarons.
Invata totul despre unul dintre simbolurile dulci ale Frantei, delicii asociate cu rafinamentul, eleganta si rasfatul iar in zilele noastre sunt nelipsite de la evenimente speciale.
O sa invatam doua tehnici de realizate, despre ce bezea folosim cand vine vorba de macarons, despre timp si temperaturi de coacere, dar si despre cum facem cele mai delicioase compozitii pentru macarons.

650LEI

CURS ACREDITAT COFETAR C 69 PROGRAM DIMINEATA

Alege sa urmezi un curs de cofetar cu program dimineata!
Curs Acreditat Cofetar C69 este recunoscut national si international. Absolventii Horeca School au un loc de muncă garantat.
Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 10.00-13.30
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU

6500LEI

CURS BUCATAR GRUPA B 75 CU PROGRAM DIMINEATA

Alege sa urmezi un curs de bucatar cu program dimineata!
Orele de curs au loc 2/3 zile/saptamana de la 10.00-13.30
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU UTILAT CU BANCURI DE LUCRU INDIVIDUALE
Locatie curs: Horeca School – str. Latina nr 6 Bucuresti

6900RON

SPECIAL EVENTS CAKE COLLECTION – TORTURI EVENIMENTE

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Transformă-ți pasiunea pentru dulciuri într-o aventură creativă! Înscrie-te acum la cursul nostru de torturi și machete si descoperă secretele din spatele celor mai impresionante creatii de evenimente. De la tehnici de modelare la decoruri extravagante, vei învăța tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma visul dulce în realitate. Alătură-te nouă și lasă-ți imaginația să zboare în lumea minunată a dulciurilor!

1950RON

All about Eclairs – Laskaris Palamaroudas Masterclass

Eclerul este un desert delicat, rafinat si foarte delicios, care are la baza aluatul oparit, unul din aluaturile fundamentale ale cofetariei frantuzesti, este cunoscut insa ca un produs greu de realizat.
Eclerele moderne ne surprind cu combinatii de noi gusturi si arome, inovative si uimitoare, dar care trebuie sa fie totusi in armonie cu delicatetea produsului.
Descopera alaturi de noi lumea minunata a eclerelor! Te invitam sa descoperi tehnici, texturi si gusturi noi!

1650LEI

Initiere in Cofetarie – Curs Cofetar cu program in week-end

Cofetar in weekend este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor  si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera. 
Horeca Culinary School propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.

LEI3600

Curs Bucatar In Weekend – Invata sa gatesti ca un CHEF

"Bucatar in weekend" este un curs care se adreseaza pasionatilor de arte culinare  si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera. 
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de bucatar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de artele culinare.

LEI3500
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?