Initiere in Cofetarie – Curs Cofetar cu program in weekend

Cofetar in weekend este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor  si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera. 
Horeca Culinary School propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.

LEI3750

BUCATAR GRUPA B76 CU PROGRAM DUPA AMIAZA

CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU UTILAT CU BANCURI DE LUCRU INDIVIDUALE
Locatie curs: Horeca School – str. Latina nr 6 Bucuresti
Horeca Culinary School, este singura scoala culinara din Romania recunoscuta international si acreditata de cea mai importanta organizatie profesionala din lume WORLDCHEFS – WORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES

7100RON

CURS DE PATISERIE CLASICĂ & PÂINE ARTIZANALĂ

Descoperă arta patiseriei și pâinii artizanale la Horeca Culinary School! 🥖🥐
Curs acreditat, diploma Patiser emisa de Ministerul Muncii si Educatiei, Diploma de participare curs Panificație emisă de HCS.
În 8 săptămâni intensive, vei învăța secretele preparatelor de patiserie și brutărie artizanala direct de la un trainer patiser specializat în patiseriile din Franța.

LEI4950

Bucatar de weekend, Chef in bucataria ta!

Curs „Bucătar în Weekend” – Învață să gătești ca un profesionist în doar câteva sesiuni de weekend! Cursul oferă lecții 100% practice, perfecte pentru începători sau pasionați, acoperind tehnici esențiale, preparate delicioase și soluții rapide pentru mesele de zi cu zi. Începe pe 10 Mai!

LEI3600

CURS ACREDITAT COFETAR C 75 PROGRAM DIMINEATA

Alege sa urmezi un curs de cofetar cu program dimineata!
Curs Acreditat Cofetar C75 este recunoscut national si international. Absolventii Horeca School au un loc de muncă garantat.
Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 10.00-14.00
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU

6950LEI

COOKIE CRUMBLE MASTERCLASS – NICOLETA LABUNET

Participă  la un program intensiv dedicat celor care vor să ducă arta cofetăriei la nivelul următor! „Excelență în Prăjituri pentru Evenimente” este un curs exclusivist, conceput atât pentru pasionați, cât și pentru profesioniștii din domeniul cofetăriei care doresc să învețe tehnici avansate de preparare și decorare a dulciurilor destinate celor mai importante momente din viața noastră: nunți, botezuri, petreceri corporate și alte evenimente speciale.

720RON

DESSERT BAR EXPERIENCE – NICOLETA LABUNET

Participă  la un program intensiv dedicat celor care vor să ducă arta cofetăriei la nivelul următor! „Excelență în Prăjituri pentru Evenimente” este un curs exclusivist, conceput atât pentru pasionați, cât și pentru profesioniștii din domeniul cofetăriei care doresc să învețe tehnici avansate de preparare și decorare a dulciurilor destinate celor mai importante momente din viața noastră: nunți, botezuri, petreceri corporate și alte evenimente speciale.

1500RON

Bento Cake – Special Summer Collection

Horeca Culinary School Strada Latină nr 6, București, București, România

Hai să sărbătorim vara într-un mod delicios și jucăuș! Te invităm la un curs creativ și relaxant, unde vei învăța să pregătești un Bento Cake – o prăjitură micuță, adorabilă și, mai ales, plină de prospețime! Este tortul perfect pentru zilele calde de vară, decorat cu fructe proaspete și arome răcoritoare, ideal pentru orice ocazie specială! 🌞

560LEI
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?