fbpx

Horeca Summer Pastry School- TOT CE VREI SA STII DESPRE DESERTURI

Strada Latină nr 6, București

“Scoala de vara” 4/5/6/7 iulie,este un curs intensiv, bine structurat pe module care te ajuta sa inveti tot ce ti-ai dorit sa cunosti despre prepararea unor retete pornind de la baze cu multe explicatii si informatii utile. Cursul este deschis incepatorilor, pasionatilor si amatorilor, totul se invatat de la zero!

2.650LEI

Curs Torturi Clasice – Cristina Mehedinteanu

Strada Latină nr 6, București

Este un curs complex care se adreseaza antreprenorilor sau viitorilor antreprenori, persoanelor care isi desfasoara activitatea intr-un laborator de cofetarie si doresc sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele si sa se adapteze la noile trenduri in cofetarie, toate prezentate intr-o varianta moderna, cu design atractiv.

890RON

PLATED DESSERTS by DAVID VIDAL

Strada Latină nr 6, București

Filozofia sa este un amestec intre bucataria mediteraneana si cea nord europena.
In ultimii patru ani lucreaza in Suedia in Stromstadt  unde in calitate de executive chef  impreuna cu echipa sa a avut ocazia sa dezvolte arta plating-ului in desertul de restaurant aducand-o la nivel de excelenta.
Cursul este deschis atat profesionistilor dar si pasionatilor de arta plating-ului.
Pasionati de arta deserturilor sunteti bineveniti!
Va asteptam la David Vidal Masterclass!

EURO600

Curs de specializare Bucătar Șef

Strada Latină nr 6, București

Cauti un curs de bucatar specializat? La Horeca School orele de gastronomie sunt sustinute de către cei mai buni profesionisti in domeniul culinar !
Modulele  teoretice si practice se desfasoara în laboratorul scolii, utilat  conform cerintelor in vigoare, cu posturi moderne de lucru individuale, ustensile si echipamente la standarde europene
Cursul este acreditat iar certificatul de calificare profesionala este valabil international.

LEI5500
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.