Consiliere de Business

Consiliere de Business HORECA

Serviciul de consultanta in Romania este unul dintre cele mai sensibile  puncte din dezvoltarea industriei ospitalitatii.


Am creat in cadrul Horeca Culinary School un departament gata sa puna in valoare toate cunostintele acumulate in decurs de zeci de ani, o echipa de profesionisti, care îmbină toate elementele gastronomiei(arta culinara, management, marketing, analiza de produs, inclusiv planuri de afaceri, estimari de costuri si profit, etc.), asa incat sa sprijinim orice tip de afacere din domeniul HoReCa.


Fiecare pas în procesul de consultanta este, in cele mai multe cazuri aceleasi, indiferent de segmentul de piata sau profilul afacerii contractate.
Singura variabilă in derularea lor este durata alocata fiecarei etape, ele variind în functie de profilul si complexitatea proiectului.

Amintim cateva dintre etapele care trebuiesc parcurse:
-Analiza de diagnoză initiala
– Identificarea punctelor critice ale fluxului de activitati, care pot provoca intirzieri, deficiente, etc. și deci implicit costuri suplimentare.
– Elaborarea organigramei, a fiselor posturilor, a Regulamentului Intern (la cerere, dacă este cazul).

Implementarea:
– Audit post implementare

Scoala de Arte Culinare, Horeca School asigura programe de formare profesionala si orientare in cariera, cursuri de calificare si specializare în domeniul HoReCa.

 


Spread the love