fbpx

Consiliere de Business Horeca

Serviciul de consultanță în România este unul dintre cele mai sensibile puncte din dezvoltarea industriei ospitalității.

Am creat în cadrul Horeca Culinary School un departament gata să pună în valoare toate cunoștințele acumulate în decurs de zeci de ani, o echipă de profesioniști, care îmbină toate elementele gastronomiei (artă culinară, management, marketing, analiză de produs, inclusiv planuri de afaceri, estimări de costuri și profit, etc.), așa încât să sprijinim orice tip de afacere din domeniul HoReCa.

Fiecare pas în procesul de consultanță este, în cele mai multe cazuri aceleași, indiferent de segmentul de piață sau profilul afacerii contractate.

Singura variabilă în derularea lor este durata alocată fiecărei etape, ele variind în funcție de profilul și complexitatea proiectului.

Amintim câteva dintre etapele care trebuie parcurse:

– Analiza de diagnoză inițială;
– Identificarea punctelor critice ale fluxului de activități, care pot provoca întârzieri, deficiențe, etc. și deci implicit costuri suplimentare;
– Elaborarea organigramei, a fișelor posturilor, a Regulamentului Intern (la cerere, dacă este cazul).

Implementarea:
– Audit post implementare.

Școala de Arte Culinare Horeca School asigură programe de formare profesională și orientare în carieră, cursuri de calificare și specializare în domeniul HoReCa.

Cursuri acreditate

CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com

Horeca Culinary School este o școală de elită care asigură formarea profesională la nivelul tendințelor europene existente.

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România

Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.