Ateliere & Masterclass
Ateliere, cursuri și masterclass-uri pentru pasiunea ta: gătitul.
Viitoarele evenimente
Curs Cofetar In Weekend
Cofetar in weekend este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.
București, București 030167 România
BROWNIE WITH ICE CREAM AND CARAMEL SAUCE – KIDS CHEF ACADEMY
Kids Trainer Alina ii invita pe cei mici sa faca impreuna un desert cu ciocolata si inghetata, ce poate sa fie mai delicios de atat? sa fim sincerci acum....
Lucram practic in laborator, pregatim impreuna ingredientele, prajitura si plating-ul, evident, tot impreuna o sa le si mancam. 🙂
Cei mici lucreaza individual la bancul de lucru!
București, București 030167 România
AMERICAN DREAM – KIDS CHEF ACADEMY
Chef Borleanu Stefan ii invita pe cei mici intr-o calatorie culinara in America!
Impreuna ne vom bucura de o parte din cele mai cunoscute si indragite preparate din America! Cei mici se vor bucura de un pranz in stil american!
București, București 030167 România
MASTERCLASS KARIM BOURGI – SIGNATURE DESSERTS NEW COLLECTION
Masterclass cofetar cu Chef Karim Bourgi, un recunoscut maestru al texturilor despre stiinta de a realiza un echilibru perfect al gustului deserturilor.
Află mai mult »București, București 030167 România
Curs Torturi Clasice – Cristina Mehedinteanu
Este un curs complex care se adreseaza antreprenorilor sau viitorilor antreprenori, persoanelor care isi desfasoara activitatea intr-un laborator de cofetarie si doresc sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele si sa se adapteze la noile trenduri in cofetarie, toate prezentate intr-o varianta moderna, cu design atractiv.
Află mai mult »București, București 030167 România
Curs – Savory Petits Four
💢𝐂𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐬- 𝐟𝐨𝐮𝐫𝐬?
𝐂𝐮𝐧𝐨𝐬𝐜𝐮𝐭𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐚 𝐦𝐢𝐠𝐧𝐚𝐫𝐝𝐢𝐬𝐞𝐬, 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐧𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐣𝐢𝐭𝐮𝐫𝐞𝐥𝐞, 𝐬𝐦𝐚𝐥𝐥 𝐛𝐢𝐭𝐞-𝐬𝐢𝐳𝐞𝐝, 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐟𝐞𝐭𝐚𝐫𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐦𝐞𝐧𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐦𝐢𝐜𝐢 𝐬𝐚𝐮 𝐚𝐩𝐞𝐫𝐢𝐭𝐢𝐯e 𝐬𝐚𝐯𝐮𝐫𝐨𝐚𝐬𝐞.
💢Le gasim de cele mai multe ori in vitrinele cofetariilor si in termeni autohtoni se vând cu pret per kilogram.
București, București 030167 România
Curs Ajutor de Bucatar – FOOD PREPARATION ASSISTANT
Esti elev sau student si ai timp sa participi la un curs de vara iar in urma absolvirii sa primesti o calificare care te va ajuta sa lucrezi calificat in domeniul ospitalitatii?
Acum ai ocazia sa urmezi un curs special gandit pentru tine!
Intra si tu in marea familie Horeca School!
București, București 030167 România
PLATED DESSERTS by DAVID VIDAL
Filozofia sa este un amestec intre bucataria mediteraneana si cea nord europena.
In ultimii patru ani lucreaza in Suedia in Stromstadt unde in calitate de executive chef impreuna cu echipa sa a avut ocazia sa dezvolte arta plating-ului in desertul de restaurant aducand-o la nivel de excelenta.
Cursul este deschis atat profesionistilor dar si pasionatilor de arta plating-ului.
Pasionati de arta deserturilor sunteti bineveniti!
Va asteptam la David Vidal Masterclass!
București, București 030167 România
Înscrie-te ca să fii la curent cu viitoarele ateliere

Cursuri acreditate
CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com
Horeca Culinary School este o școală de elită care asigură formarea profesională la nivelul tendințelor europene existente.
SCHIMBĂM VIEȚI DESCOPERIM TALENTE
ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România