fbpx

Ateliere & Masterclass

Ateliere, cursuri și masterclass-uri pentru pasiunea ta: gătitul.

Viitoarele evenimente

New Pastry Vision program of Hans Ovando

Hans Ovando Pastry Chef ne propune un curs practic si interactiv cu produse de cofetarie si patiserie, realizate si prezentate intr-o viziune moderna adaptata cerintelor actuale din piata internationala🌏

Află mai mult »
450EUR
Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Google Map

Curs Cofetar In Weekend

Cofetar in weekend este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor  si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera. 
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.

Află mai mult »
LEI3000
Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Google Map

Înscrie-te ca să fii la curent cu viitoarele ateliere

* obligatoriu

Cursuri acreditate

CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com

Horeca Culinary School este o școală de elită care asigură formarea profesională la nivelul tendințelor europene existente.

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România

Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.