Ateliere & Masterclass
Ateliere, cursuri și masterclass-uri pentru pasiunea ta: gătitul.
Viitoarele evenimente
SOLD OUT! SWEET AND SAVORY VIENNOISERIE FOR EVENTS/CATERING AND COCKTAIL BY HANS OVANDO
Hans Ovando ne propune un curs cu o viziune moderna, o sesiune practica si interactiva cu produse de cofetarie si patiserie, atat dulci cat si sarate, realizate si prezentate intr-o viziune adaptata cerintelor actuale din piata internationala, cu mai mult accent pe evenimente si catering
Find out more »Initiere in Cofetarie – Curs Cofetar cu program in week-end
Cofetar in weekend este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.
SABLEE SARAT & POGACELE – ALEXANDRU STEFAN
Pastry Chef Alexandru Stefan, un profesionist cu multa știința ce a reprezentat Romania in competitii internationale, si a adus impreuna cu echipa medalii valoroase.
Profeseaza in prezent in propria cofetarie - Cofetaria Alex si consideră că este pregatit sa susțină cursuri si seminarii in domeniul său de activitate, alaturându-se echipei de traineri Horeca Culinary School.
Alex vă propune un curs de o zi pe parcursul caruia sa invatati mai multe despre:
- Tehnica de sablare;
- Cum sa adaptezi ingredientele ca topping-uri auxiliare in aluaturi;
- Formule pentru umpluturi, adaptabile si rapide;
- Tresabilitate in modul de pastrare/ depozitare aluaturi fragede;
- Realizare snack bars.
Va asteptam cu mare drag la un curs foarte complex, care are aplicabilitate de 100%!
Curs Bucatar In Weekend – Invata sa gatesti ca un CHEF
"Bucatar in weekend" este un curs care se adreseaza pasionatilor de arte culinare si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de bucatar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de artele culinare.
CALATORIE CULINARA IN CHINA – ANDREEA CHINESEFOOD
Arta culinară chineză a devenit de-a lungul timpului tot mai cunoscută și mai apreciată în toată lumea. Începând de la simplul bob de orez și terminând cu cele mai sofisticate feluri de mâncare, bucătăria chineză îmbină arome, ingrediente și cultură într-o armonie perfectă. Nu degeaba i se spune artă culinară chineză. Maeștrii bucătari chinezi și-au dezvoltat tehnicile, au îmbinat gusturile atât de bine, au creat adevărate simfonii în farfuriile lor, încât au adus bucătăria lor la nivel de artă.
Find out more »FLAN, CUSTARD & PUDDINGS – Joanna Artieda Pastry Chef
Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 950 lei/ 200 euro, in promotia early booking, pana la data de 05 octombrie - dupa aceasta data costul este 1250 lei
Chef Joanna Artieda revine in România, pentru a doua oara la Horeca Culinary School, din Barcelona in luna Octombrie pentru a sustine doua masterclass-uri complexe cu urmatoarele tematici: Jams, Confitures and Jellies & The World of Flan & Techniques and Desserts, 30 & 31 octombrie, pentru inscrierea la ambele cursuri beneficiati de reducere – early booking 380 euro, pana la data de 05 octombrie - costul este 1250 lei, dupa aceasta data costul ambelor cursuri va fi de 430 de euro in loc de 500 euro.
Find out more »JAMS, JELLIES & MARMALADES – Joanna Artieda Pastry Chef
Chef Joanna Artieda revine in România, pentru a doua oara la Horeca Culinary School, din Barcelona in luna Octombrie pentru a sustine doua masterclass-uri complexe cu urmatoarele tematici: Jams, Confitures and Jellies & The World of Flan & Techniques and Desserts, 30 & 31 octombrie, pentru inscrierea la ambele cursuri beneficiati de reducere – early booking 380 euro, pana la data de 05 octombrie - costul este 1250 lei, dupa aceasta data costul ambelor cursuri va fi de 430 de euro in loc de 500 euro.
Find out more »TEXTURI DE FOI SI CREME – INTRE CLASIC SI MODERN – ALEXANDRU STEFAN
Pastry Chef Alexandru Stefan, un profesionist cu multa știința ce a reprezentat Romania in competitii internationale, si a adus impreuna cu echipa medalii valoroase.
Profeseaza in prezent in propria cofetarie - Cofetaria Alex si consideră că este pregatit sa susțină cursuri si seminarii in domeniul său de activitate, alaturându-se echipei de traineri Horeca Culinary School. Alex vă propune unul dintre cele mai complexe programe de pana acum, care inglobeaza foarte multe tipuri de produse de la tarte, torturi chiar si choux, pana la macarons cu continut redus de zahar.
Vedetele cursului fiind Medovik si Napoleon, prezentate intr-un stil modern si cu combinatii noi de gusturi.
Va asteptam cu mare drag la un curs foarte complex, care are aplicabilitate de 100%!
Va asteptam cu mare drag la un curs foarte complex, care are aplicabilitate de 100%!
MASTERCLASS TARTE MODERNE – Cristina Mehedinteanu
Afla tot ce ti-ai dorit intotdeauna sa stii despre tarte de la o profesionista desavarsita.
Tineti minte ca "aluatul pentru coaja de tarta reprezinta fundatia tartei, pe care noi construim o creatie inedita, cu creme, glazuri si decor din fructe, asta se numeste arta!"
⭕️ Pasionati de arta deserturilor, sunteti bineveniti❗️
MASTERCLASS CHRISTMAS DELIGHTS – NICOLETA LABUNET
CHRISTMAS DELIGHTS - 25 - 26 noiembrie
Pastry Chef Nicoleta Labunet deschide seria evenimentelor festive destinate sarbatorilor de iarna la HORECA CULINARY SCHOOL
Sunteti pregatiti sa aduceti in atentia clientilor vostri preparate noi, combinatii de arome si aspect fabulos? Daca raspunsul este da, va asteptam la curs!
Înscrie-te ca să fii la curent cu viitoarele ateliere

Cursuri acreditate
CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com
SCHIMBĂM VIEȚI DESCOPERIM TALENTE
ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România