Ateliere & Masterclass
Ateliere, cursuri și masterclass-uri pentru pasiunea ta: gătitul.
Viitoarele evenimente
ANUL NOU CHINEZESC – WORKSHOP CULINAR
Arta culinară chineză a devenit de-a lungul timpului tot mai cunoscută și mai apreciată în toată lumea. Începând de la simplul bob de orez și terminând cu cele mai sofisticate feluri de mâncare, bucătăria chineză îmbină arome, ingrediente și cultură într-o armonie perfectă. Nu degeaba i se spune artă culinară chineză. Maeștrii bucătari chinezi și-au dezvoltat tehnicile, au îmbinat gusturile atât de bine, au creat adevărate simfonii în farfuriile lor, încât au adus bucătăria lor la nivel de artă.
SOLD OUT! Bento Cake – Valentine’s Day Edition
Acest curs este perfect pentru cei care vor să învețe cum să creeze torturi mici, personalizate, dar și pentru cei care doresc să își perfecționeze abilitățile de decorare și să adauge un plus de eleganță și detaliu torturilor lor de Valentine's Day. Cu ajutorul tehnicilor moderne și a cunoștințelor despre cremele stabile și finisările impecabile, vei învăța să creezi un cadou dulce, care nu doar că va arăta uimitor, dar va și avea un gust delicios!
București, București 030167 România
SOLD OUT! Choux & Eclair – Valentine’s Day Edition
Afla tot ce ti-ai dorit intotdeauna sa stii despre eclere & choux de la o profesionista desavarsita.
⭕️ Pasionati de arta deserturilor, sunteti bineveniti❗️
București, București 030167 România
CURS AUTORIZAT DE PATISERIE CLASICĂ & PÂINE ARTIZANALĂ
Descoperă arta patiseriei și pâinii artizanale la Horeca Culinary School! 🥖🥐
Curs acreditat, diploma Patiser emisa de Ministerul Muncii si Educatiei, Diploma de participare curs Panificație emisă de HCS.
În 8 săptămâni intensive, vei învăța secretele preparatelor de patiserie și brutărie artizanala direct de la un trainer patiser specializat în patiseriile din Franța.
SOLD OUT! Initiere in Cofetarie – Curs Cofetar cu program in weekend
Cofetar in weekend este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary School propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.
TASTE OF JAPAN – SUSHI CLASS
Te asteptam alaturi de noi la cursul "Taste of Japan - Sushi Class”, un curs interactiv dar si distractiv, pe parcursul caruia vei invata sa iti rulezi propria rola de sushi!
In cadrul acestui curs vei invata sa realizezi corect toti pasii de care ai nevoie pentru a face sushi asa cum trebuie! Interactionam cu ingrediente noi, gusturi noi si tehnici noi, invatam cum se taie si pregateste pestele, dar si orezul, toate acestea alaturi de o grupa de oameni dornici de experiente inedite!
O sa petrecem o zi alaturi de Florin Trisca care detine Centrul de Cultura Japoneza Nobori din Bucuresti, el este si un impatimit al artei culinare japoneze facand parte si din echipa noastra de traineri Horeca Culinary SChool.
Valentine’s day Special – Chef Stefan Popescu
Meniu Afrodisiac - Chef Stefan Popescu
14 Februarie 2025 - O seară de neuitat cu preparate rafinate, gătite alături de Chef Ștefan Popescu.
WORLD OF SPICES AND VEGGIES WORKSHOP VEGETARIAN
Descoperă Secretele Aromelor Iraniene & Fii parte dintr-o experiență culinară de neuitat! Înscrie-te acum! Intră în lumea aromelor autentice iraniene, pregătește-te să explorezi și să creezi.
Bento Cake – Spring Edition
Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, te invităm să participi la un curs creativ și relaxant, vei învăța să pregătești un bento cake, o prăjitură mică și adorabilă, perfectă pentru orice ocazie specială! Vei învața cum să creezi un tort mic, delicat, frumos decorat, care poate fi un cadou ideal sau o surpriză de neuitat pentru o aniversare.
București, București 030167 România
Masterclass Estetica farfuriei și decor – Chef Bogdan Alexandrescu “DEXTER”
Masterclass-ul "Estetica farfuriei și decor" este dedicat bucătarilor profesioniști și pasionaților de artă culinară care doresc să își îmbunătățească abilitățile de prezentare a preparatelor.
Estetica în farfurie și tehnicile de plating joacă un rol crucial în bucătăria modernă, influențând experiența culinară a consumatorului.
SWEET AND SAVORY VIENNOISERIE MASTERCLASS – MODERN PASTRY BY HANS OVANDO
👨🍳 De ce să participi? Ai ocazia să înveți direct de la un maestru patiser recunoscut internațional. Îți vei dezvolta abilitățile și vei adăuga un plus de creativitate în portofoliul tău culinar. Vei descoperi cum să creezi preparate care să impresioneze clienții sau invitații.
Înscrie-te ca să fii la curent cu viitoarele ateliere
![](https://horecaschool.ro/wp-content/uploads/2021/01/LOGO-Horeca-Verde-1-2.png)
Cursuri acreditate
CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com
SCHIMBĂM VIEȚI DESCOPERIM TALENTE
ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România