fbpx

Despre  …

…Horeca School

WELCOME TO HORECA CULINARY SCHOOL

Bine ați venit pe site-ul Horeca Culinary School, o școală contemporană care combină noțiunile tradiționale cu o viziune deschisă asupra viitorului.

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă care atesta recunoastrerea internationala a calitatii educationale de catre WORLDCHEF, a programului professional absolvit .

Centrul Național de formare profesională și de orientare în carieră Horeca School, vă oferă un portofoliu vast de cursuri în domeniul Ospitalității, creat pe parcursul unui deceniu de activitate.

Horeca Culinary School dispune de laboratoare proprii, utilate la standarde Europene astfel încât studenții noștri învață totul prin metoda „hands on” pentru o înțelegere eficientă a temelor din modulele de bază, precum și a celor de la cursurile intensive alături de instructorii și mentorii Horeca School.
Cursurile sunt susținute de Chefs profesioniști din țară și din mediul internațional.

Horeca Culinary School este o instituție de formare profesională a tinerilor și a adulților, bazată pe metode moderne de predare, întocmite după cele mai eficiente tehnici folosite în școlile din Europa, adaptate nevoilor și aspirațiilor individuale, în concordanță cu cerințele pieței.

Suntem centrul de formare profesională și orientare în carieră ce oferă de peste 14 ani cursuri de calificare și specializare în domeniul HoReCa, precum și traininguri menite să întâmpine cerințele industriei ospitalității.

Satisfacem nevoie de cunoaștere și educație printr-o curriculă bine structurată. Oferim instrumentele necesare pentru a excela, prin cursuri atractive și traineri specializați la nivel internațional, cu experiență în domeniu.

Misiunea noastră este formarea de profesioniști responsabili, care să influențeze pozitiv dezvoltarea etică și durabilă a industriei ospitalității.

Obține și tu o diplomă recunoscută nu doar pe plan național, ci și în toate țările membre ale Uniunii Europene. Alege să primești informația de la cei mai buni, să înveți în locații de cinci stele, cu echipamente moderne! Alege să fii activ în piață muncii, alege Horeca School!

Horeca Culinary School percepe o taxa de arhivare a diplomelor de 70 de lei pe an. Aceasta devine aplicabila dupa primele doua luni de la emiterea diplomelor.

Horeca Culinary School percepe o taxa pentru eliberarea unui  duplicat al diplomei de 300 lei.

PESTE

CURSURI

PESTE

STUDENȚI

PESTE

TRAINERI

PESTE

ATELIERE ȘI MASTERCLASS

Ce se întâmplă la Horeca School ?

Este vorba de mai mult decât simple cursuri, în primul rând este un concept de formare profesională a adulților și tinerilor bazat pe metode moderne de predare.

Sunt informații, module și concepte folosite în țările europene, propuse de Cristina van der Schaaf ca membru fondator al asociației. Acest segment oferă astăzi o paleta largă de oportunități profesionale. O certificare în domeniu poate deschide drumul către oportunități variate.

Mobilitatea forței de muncă pe teritoriul țărilor membre ale Uniunii Europene este una ridicată, astfel că este impetuos necesar ca personalul calificat în diverse meserii să dobândească aptitudini și competențe pentru a-și mări șansa în găsirea unui loc de muncă, nu doar în România, dar și în alte țări.

Acum e momentul!

Investește în tine și cariera ta! Te-ai gândit la drumul carierei tale? Ai identificat ce ți-ar plăcea să faci? Ești gata să investești energie, zâmbete și multă muncă? Horeca School îți vine în ajutor cu o gamă variată de cursuri complexe de formare profesională, ateliere gastronomice, masterclass-uri, workshop-uri de educație alimentară. Ce oferă Horeca School și de ce să alegi cursurile de formare profesională? Într-o lume tot mai alertă, într-o piață concurențială tot mai acerbă, a fi format înseamnă un pas înainte! Ne concentrăm pe valorificarea potențialului și încurajarea dezvoltării aptitudinilor în coonformitate cu practicile și valorile profesionale aferente acestui domeniu.

Cursuri acreditate

CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România

Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?