fbpx

Organizare Evenimente

De foarte multe ori ne punem întrebarea “unde să ne distrăm?”, “dar oare nu o să mă plictisesc?”, “oare să mă duc?”, iar aceste exemple pot continua cu întrebări existențiale.

Ce ai spune să ai alături de tine în afară de zâmbete și o farfurie care să te surprindă chiar pe tine, dar cred că nu ai găsit inspirația necesară, nu ai găsit persoana potrivită care să te îndemne într-o manieră care să nu te facă niciodată să alegi una din întrebările de mai sus.

De aceea Horeca Culinary School vine cu un concept pe care trainerii noștri l-au mai făcut și în alte formule.

Gătește, mănâncă, zâmbește!

Poți alege din oferta noastră unul dintre conceptele care crezi că ți se potrivește:

Concepte proprii personalizate în funcție de nevoile tale;
Evenimente corporate;
Teambuilding;
Evenimente private;
Lansare de produse din industra alimentară;
Conferințe;
Spațiul poate fi pus la dispoziție;
Catering în regim privat.

Școala de Arte Culinare Horeca School asigură programe de formare profesională și orientare în carieră, cursuri de calificare și specializare în domeniul HoReCa.

Cursuri acreditate

CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com

Horeca Culinary School este o școală de elită care asigură formarea profesională la nivelul tendințelor europene existente.

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România

Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.