fbpx

Susținem performanța

Pentru că încurajăm spiritul competițional, deschidem porțile și punem la dispoziție toate resursele noastre celor care vor să simță emoția unei competiții și își doresc să transpună în practică gândurile și ideile îndrăznețe.

Știm că emoțiile sunt mari pentru toți cei care își doresc să ajungă la aceste performanțe, să concureze și să ducă o luptă aprigă către cunoaștere.

Nu ne limităm doar la punerea la dispoziție a spațiului, ci și prin oferirea unui sprijin real prin mentorii noștri.

Școala de Arte Culinare Horeca School asigură programe de formare profesională și orientare în carieră, cursuri de calificare și specializare în domeniul HoReCa.

Cursuri acreditate

CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com

Horeca Culinary School este o școală de elită care asigură formarea profesională la nivelul tendințelor europene existente.

SCHIMBĂM VIEȚI  DESCOPERIM TALENTE

ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România

Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.