Programe de formare
Programe profesionale de formare, acreditate, autorizate și recunoscute internațional.
Viitoarele evenimente
SOLD OUT!CURS BURGERUL CEL MARE
Te asteptam alaturi de noi la cursul "Burger-ul cel mare”, un curs interactiv dar si distractiv! O sa petrecem o zi alaturi de Adrian guest trainer, pentru ca vom avea foarte multa treaba! Speram ca sunteti pregatiti! In cardul cusului veti invata mai multe retete potrivite atat pentru domneiul HoReCa, pe care le puteti introduce in meniul locatiilor pe care le detineti sau pe care le conduceti, dar si in bucataria de acasa unde esti tu Chef-ul Bucatar!
Find out more »București, București 030167 România
CURS BUCATAR GRUPA B 65 CU PROGRAM DIMINEATA
Alege sa urmezi un curs de bucatar cu program dimineata!
Orele de curs au loc 2/3 zile/saptamana de la 10.00-13.30
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU UTILAT CU BANCURI DE LUCRU INDIVIDUALE
Locatie curs: Horeca School – str. Latina nr 6 Bucuresti
București, București 030167 România
SOLD OUT!CURS ECLERE MODERNE – CRISTINA MEHEDINTEANU
Afla tot ce ti-ai dorit intotdeauna sa stii despre eclere de la o profesionista desavarsita.
⭕️ Pasionati de arta deserturilor, sunteti bineveniti❗️
București, București 030167 România
CURS ACREDITAT COFETAR PATISER C 62
Alege sa urmezi un curs de cofetar cu program dupa amiaza!
Curs Acreditat Cofetar Patiser C62 este recunoscut national si international. Absolventii Horeca School au un loc de muncă garantat.
Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 16.00-19.30
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU
București, București 030167 România
Curs Travel Cakes, Cookies & Madeleine
Sunt cunoscute in toata lumea sub numele de Travel Cakes sau Gateau de Voyage si reprezinta un element foarte prezent al cofetariei moderne.
Te asteptam alaturi de noi pe 18 februarie la cursul sustinut de Mihaela Constantin, o pasionata desavarsita cand vine vorba de produse de cofetarie! In cadrul acestui curs veti invata mai multe retete pe care le puteti pune imediat in aplicare in cofetarii, restaurante, cafenele sau coffee shops, servite la felie sau vandute intregi, alaturi de aceste retete vom invata si cum se face un american cookie cu multa ciocolata si pufoasele madeleine
București, București 030167 România
SPECIALITATI ITALIENE ARTIZANALE, WINE PAIRING – MASTERCLASS
Focaccia padellino 5 tipuri diferite; 2 tipuri de grisine; Taralli pugliesi; Pinsa, 3 sau 4 tipuri diferite de umpulturi;
Focaccia genovese cu trei tipuri diferite de umpulturi; Maritozzo Romano sweet and savory; Difeite tipuri de vinuri.
București, București 030167 România
Curs de specializare Bucătar Șef
Cauti un curs de bucatar specializat? La Horeca School orele de gastronomie sunt sustinute de către cei mai buni profesionisti in domeniul culinar !
Modulele teoretice si practice se desfasoara în laboratorul scolii, utilat conform cerintelor in vigoare, cu posturi moderne de lucru individuale, ustensile si echipamente la standarde europene
Cursul este acreditat iar certificatul de calificare profesionala este valabil international.
București, București 030167 România
SPRING SUMMER CAKE COLLECTION – TORTURI EVENIMENTE
Vom lucra torturi cu constructii etajate complexe
torturi pe mai multe nivele
partea teoretică a fiecărui element din rețeta
teoria materiilor
decupare corectă, nivelare și montaj al blaturilor, de la teorie la practică
structura torturilor etajate
invatati sa nivelati perfect torturile patrate
margini drepte pentru un efect final 100% profesional
alegerea coloranților pentru colorarea cremei buttercream
tehnici de decorare in trend cu un mare impact vizual
Tehnici de pastrare si depozitare corectă a produselor
București, București 030167 România
Înscrie-te ca să fii la curent cu viitoarele ateliere

Cursuri acreditate
CONTACT
Telefon: +40 730 882 288
Email: cristina.horecaschool@gmail.com
Horeca Culinary School este o școală de elită care asigură formarea profesională la nivelul tendințelor europene existente.
SCHIMBĂM VIEȚI DESCOPERIM TALENTE
ADRESA
Strada Latină nr 6, București, România