… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.
Cu un puternic accent pe orele practice, programul scolii noastre isi propune sa va invete tehnicile esentiale, subliniind elemente cheie si metodele care va permit sa mergeti dincolo de retete si sa va creati propriile formule.
Programul este gandit astfel incat sa va puna bazele cofetariei moderne, explicand nu doar retetele, ci mai ales chimia din spatele fiecarei retete, punand in evidenta de ce se intampla anumite fenomene si explicand logic de ce este necesar sa facem anumite lucruri pentru a obtine un rezultat bun.
Cofetaria este in mare parte chimie si logica si exact asta ne propunem sa va demonstram – ca magia nu isi are locul in cofetarie, ci mai degraba ca daca intelegi fiecare ingredient in parte si proprietatile lui, vei sti cum sa il procesezi si ce tehnica sa aplici pentru a obtine cel mai bun rezultat.
Costul cursului include materiile prime folosite in aplicatiile practice, ingrediente naturale de cea mai buna calitate, prestatia trainerilor/instructorilor locali si internationali, materiale, retete si suport de curs tiparit, sustinerea examenului final.
Durata cursului este de 20 saptamani si include ore de practica si teorie in laboratorul scolii.
Autorizat de Ministerul Sanatatii Publice si Ministerul Educatiei. Conform legislatiei in vigoare certificarea instruirii privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena este obligatorie pentru operatorii care desfasoara activitati in domeniul alimentatie publice,H.G. 857/2011, publicata in M.O. nr. 621, din 1 septembrie 2011 reglementeaza sanctiunile aplicabile in cazul nerespectarii normelor de Igiena.
Cursul cuprinde si internship de practica in laboratoare partenere cu un program in functie de disponibilitatea de timp a cursantului.