Vom avea o zi delicioasa in care preparam totul de la zero, folosim ingrediente 100% naturale.
Ne va indruma in aceasta aventura colorata chiar Micul Patiser – Pastry Chef Florentina Ghilencea, specializata in preparare Macarons.
In cadrul cursului veti afla si veti testa impreuna reteta perfecta de macarons, cu bezea italiana. Vom folosi ingredientele retetei originale: albus, faina de migdale si zahar. Iti dezvaluim, bineinteles si cateva secrete pentru a reusi sa faci macarons nu doar frumosi, dar si deliciosi.
Dupa acest curs veti sti:
✅cum sa faceti o bezea italiana perfecta
✅2 metode de a face macaronajul
✅4 moduri diferite de a colora aluatul de macarons
✅3 retete diferite de umpluturi si o reteta bonus, toate bazate pe ciocolata veritabila (ganache de zmeura, ganache de ciocolata si caramel cu banane)
– tips & tricks
Ne dorim ca anul acesta ziua mamei sa fie speciala asa ca te asteptam alaturi de noi pe str. Latina nr 6.
Ce iti oferim?
➡️un spatiu echipat cu tot ce trebuie , ustensile si ingrediente de caliatate
➡️suport de curs cu retetele realizate
➡️produse for home sau presents
✅Participarea la atelier costa 490 lei
🎁Macarons vor fi ambalati pentru a fi oferiti cadou unor oameni pe care-i iubim, aceste delicii dulci lucrate chiar de mana noastra.
Inscrie-te acum!
Categoria: Ateliere
Locuri disponibile: 4
Locatie: Bucuresti, strada Latina, nr. 6
Info & inscrieri:
🔴 Info & inscrieri:
📞 0726029515
📞 0767630734
📧 cristina.horecaschool@gmail.com