ANUL NOU CHINEZESC – WORKSHOP CULINAR
Sărbătoarea Primaverii-Anul Nou chinezesc este cea mai importantă sărbătoare din China. Datează încă de acum 4000 de ani iar chinezii o sărbătoresc cu mare fast, pregătind din timp numeroase feluri de mâncare specifice acestei perioade.
Veniți alături de noi să sărbătorim și noi în stil chinezesc, sâmbătă, 1 februarie 2025, începând cu ora 10:00. Timp de 3 ore vom experimenta noi arome, vom găti și vom gusta mâncăruri delicioase!
Vom trece în revistă toate ingredientele cu care gătim, vom descoperi metode ușoare și eficiente de gătire, precum și noi tehnici de preparare!
„ANUL NOU CHINEZESC”, un curs interactiv dar si distractiv, pe parcursul caruia vom interactiona cu foarte multe ingrediente noi, alaturi de o grupa de oameni dornici de experiente inedite! O sa petrecem o zi alaturi de Andreea Chinesefood (Juganaru) detinatoarea blogului cu acelasi nume, ea face parte din echipa de traineri Horeca Cuinary School si impartaseste cu bucurie din cunostintele si experienta ei!
Ea locuit timp de 2 ani în China, unde a beneficiat de o bursă de studii la Shanghai International Studies University. În prezent, este traducător și interpret, iar marea ei pasiune rămâne arta culinară chineză.
In cadrul cusului veti invata mai multe retete potrivite atat pentru domneiul HoReCa, pe care le puteti introduce in meniul locatiilor pe care le detineti sau pe care le conduceti, dar si in bucataria de acasa unde esti tu Chef-ul Bucatar!
Arta culinară chineză a devenit de-a lungul timpului tot mai cunoscută și mai apreciată în toată lumea. Începând de la simplul bob de orez și terminând cu cele mai sofisticate feluri de mâncare, bucătăria chineză îmbină arome, ingrediente și cultură într-o armonie perfectă. Nu degeaba i se spune artă culinară chineză. Maeștrii bucătari chinezi și-au dezvoltat tehnicile, au îmbinat gusturile atât de bine, au creat adevărate simfonii în farfuriile lor, încât au adus bucătăria lor la nivel de artă.