Este un curs complex care se adreseaza antreprenorilor sau viitorilor antreprenori, persoanelor care isi desfasoara activitatea intr-un laborator de cofetarie si doresc sa isi dezvolte abilitatile si cunostintele si sa se adapteze la noile trenduri in cofetarie, toate prezentate intr-o varianta moderna, cu design atractiv.
Pastry Chef Cristina Mehedinteanu vine cu un bagaj generos de informatii pretioase care vin din parcursul celor 8 ani de activitate in domeniu, care va pot ajuta in parcursul vostru, ea facand parte din echipe de top cum ar fi Ottolenghi si Harrods, locatii din centrul Londrei, astfel de experiente isi spune cuvantul cand vine vorba de productie, organizare eficienta, mise en place dar si pastrarea corecta a produselor.
Va asteptam cu drag alaturi de noi sa luati parte la un program complex in cadrul caruia veti realiza urmatoarele produse:
✅Tort Red Velvet
✅Tort Carrot Cake
✅Pavlova cu capsuni
✅Tort Fraisier
✅Tort Trois Mousse
✅Tort Opera Gateaux
✅Tort Padurea Neagra
✅Cheesecake cu zmeura