fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Gluten free, sugar free, lactose free – deserturi cu gust bun, pe diete speciale

septembrie 23, 2023 @ 9:30 am - 5:30 pm

1450LEI

Gluten free, sugar free, lactose free

Deserturi cu gust bun, pe diete speciale

Adina Sima face parte din marea familie Horeca Culinary School, cu diverse participari la competitii de profil, castigatoarea trofeului Tortul Anului 2023 la competitia GastroPan, cu un tort gluten free & low sugar, de asemenea este si trainer in cursurile de formare profesionala cofetar & patiser, dar si ateliere si cursuri de specializare, prezenta in foarte multe proiecte de CSR, detine si conduce propriu laborator Dulce Bun si este de asemena intoleranta la gluten.

Data curs: 23 septembrie

Investitia ta in acest curs este de: 1100 lei pret early booking pana la data de 10 septembrie, dupa aceasta data costul cursului este de 1450 lei.

La acest curs va veti familiariza cu ingrediente noi, cum ar fi gama de ciocolata NXT de la Callebaut de la partenerii nostri Deliciu de ciocolata, veti invata cateva semi-preparate de baza pe care le puteti folosi in creatiile voastre  mai departe: pate a choux fara gluten si chiar si fara zahar, foetaj rapid fara gluten si vegan, foi pe baza de nucifere – fara zahar, gluten free, pate sablee pentru tarte si biscuiti.    

Din ce in ce mai multe persoane opteaza, voit sau nu, pentru diete speciale. Fie ca renunta la gluten, la zahar sau la lactate, isi doresc totusi produse cu gust bun, care sa-i bucure din plin, fara remuscari.

➡️ Vom lucra:

Choux cu ciocolata, fistic si zmeura – gluten free si cu zaharuri naturale (zahar de cocos si zahar din pulpa de fruct de cacao) – pate a choux gluten free, crema mousseline de ciocolata, insert de zmeura, namelaka montee – vom lucra cu Ciocolata Neagra Callebaut NXT;

Tort Napoleon – gluten free, vegan – foetaj rapid fara gluten, caramel cu fructul pasiunii si mango, crema mousseline cu cocos si ciocolata, jeleu de fructul pasiunii si mango  –  Vom lucre cu ciocolata cu lapte vegana Callebaut NXT;

Tort Alba ca zapada la dieta keto – gluten fee, sugar free, pentru dieta keto – blat cu caju, buttercream cu lamaie, insert lemon curd;

Tarta cu ciocolata, caramel si visine – gluten free si vegan – coaja de tarta cu cacao si nuca, coulis de visine, ganaj de ciocolata, caramel cu visine, namelaka de ciocolata.

 

➡️ Ce iti oferim:

✅ un laborator in care sa exersezi alaturi de noi, dotat la standarde europene;

✅ un mediu placut de studiu;

✅ socializare si networking;

✅ retete fabuloase si tehnici moderne;

✅ relaxare si voie buna;

✅ ingredient natural de cea mai buna calitate;

✅suport de curs cu retetele lucrate;

✅ coffe & snack bar;

✅ o gustare la pranz;

✅ la final de curs obtineti o diploma de participare.

*Locurile sunt limitate!

Data curs: 23 septembrie

Investitia ta in acest curs este de: 1100 lei pret early booking pana la data de 10 septembrie, dupa aceasta data costul cursului estede 1450 lei.

Contactati-ne pentru inscriere la tel: ☎️0730882288
Mail: cristina.horecaschool@gmail.com

📍Locație: Strada Latină nr.6 Horeca Culinary School Bucuresti

Va asteptam cu drag!

Detalii

Dată:
septembrie 23, 2023
Oră:
9:30 am - 5:30 pm
Cost:
1450LEI
Categorii Eveniment:
,
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?