Fursecurile sunt printre cele mai mici si indragite produse de cofetarie. Si cei mici le iubesc. Sunt potrivite pentru petreceri, candy bars si sarbatori.
Ce facem la curs?
Tehnici de baza diferite de realizare a fursecurilor si trei retete dulci.
Realizam impreuna unele dintre cele mai populare tipuri de fursecuri americane si frantuzesti.
Atat tartele dulci cat si tartele sarate sunt la mare cautare in cofetarii si sunt potrivite pentru ocazii speciale.
La acest modul, aflam impreuna cum putem realiza aluatul acasa fara probleme.
Pentru realizarea acestor produse trecem prin toate etapele, de la aluat la decor.
Este oare cineva care nu iubeste ciocolata? In cadrul acestui modul o sa invatam mai multe despre ciocolata, cum s alucram cu aceasta dar si cum putem realiza decoruri superbe din ciocolata.
Diverse tipuri de blaturi, creme si decoruri creative. Produse perfecte pentru un cupcake box.
Reprezinta un element foarte prezent al cofetariei moderne.
Torturile sunt perfecte pentru zilele de nastere si ocazii speciale.
La aceasta lectie facem introducere in realizare de blaturi si crème, precum si tehnici de decor.
Program: 10.00-14.00
Durata curs: 1 luna
Cursul se desfasoara sambata si duminica.