Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

JAPANESE CUISINE BASICS

martie 23, 2021 @ 10:00 am - 2:00 pm

 

Japanese Cuisine basics

Chef Cătălin Petrescu, un nume important în domeniul gastronomic românesc, pasionat și cunoscător al bucătăriei asiatice, va susține la invitația #horecaschool un modul despre „Japanese Cuisine Basics” pe data de 23 Martie 2021.

La Horeca School ne preocupăm…

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.


✓ Călătoria sa în lumea gastronomică a început încă din anul 1996, iar experiențele din Norvegia și Japonia ne-au trezit multe curiozități în ceea ce îl privește pe Cătălin Petrescu.


✓ Așteptăm cu nerăbdare să luăm parte la cursul susținut de Chef Cătălin și să aflăm mai multe despre ingredientele principale ale bucătăriei japoneze tradiționale dar și despre preparatele sale cele mai renumite.

✅Data: 23 Martie 2021
➡️Program: 10.00 – 14.00
📍Locatie: Strada Latina nr.6 
📋Detalii si inscrieri:
📞0730882288

 

Details

Date:
martie 23, 2021
Time:
10:00 am - 2:00 pm
Event Category:

Venue

Horeca Culinary School
Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Google Map
Phone
+40730882288
View Venue Website
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?