1. Denumirea preparatelor din meniu – reguli si trenduri
2. Compozitia nutritionala a alimentelor si lista de ingrediente a producatorilor din industria alimentara – cum ne constituim baza de date – alergenii si aditivii alimentari
3. Reteta din contabilitate si reteta pentru calculul valorii nutritive si energetice a preparatului culinar
4. Stabilirea pierderilor si calcularea cantitatii edibile
5. Metodologia de calcul a valorii nutritive si energetice a preparatului culinar: pentru o portie si pentru 100 g. Formule de calcul pentru diferite cazuri.
6. Scrierea denumirii unui preparat din meniu si realizarea etichetei de informare
Curs 100% practic.
Durata programului: 3 ore
Numar maxim de participanti 14
Cine poate participa: proprietari din domeniul restauratiei colective, bucatari sef, directori de restaurante, specialisti din domeniu
Participantii la program vor intra in posesia fiselor de lucru si baza de date creata pe parcursul cursului, algoritmii de calcul si eticheta finala a preparatului.
Trainer: GABRIELA BERECHET
Data curs: 11 APRILIE
Locatie: Bucuresti, strada Latina, nr. 6
🔴 Info & inscrieri:
📞 0730882288
📧 cristina.horecaschool@gmail.com