fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

MASTERCLASS Etichetarea preparatelor culinare si a produselor de cofetarie si patiserie din meniu

aprilie 11, 2023 @ 4:00 pm - 7:00 pm

LEI890

29 MARTIE

Cost curs: 890 ron

Dr.ing. Gabriela Berechet Masterclass
Continut tematic:

1. Denumirea preparatelor din meniu – reguli si trenduri
2. Compozitia nutritionala a alimentelor si lista de ingrediente a producatorilor din industria alimentara – cum ne constituim baza de date – alergenii si aditivii alimentari
3. Reteta din contabilitate si reteta pentru calculul valorii nutritive si energetice a preparatului culinar
4. Stabilirea pierderilor si calcularea cantitatii edibile
5. Metodologia de calcul a valorii nutritive si energetice a preparatului culinar: pentru o portie si pentru 100 g. Formule de calcul pentru diferite cazuri.
6. Scrierea denumirii unui preparat din meniu si realizarea etichetei de informare
Curs 100% practic.

Durata programului: 3 ore
Numar maxim de participanti 14
Cine poate participa: proprietari din domeniul restauratiei colective, bucatari sef, directori de restaurante, specialisti din domeniu
Participantii la program vor intra in posesia fiselor de lucru si baza de date creata pe parcursul cursului, algoritmii de calcul si eticheta finala a preparatului.

Trainer: GABRIELA BERECHET
Data curs: 11 APRILIE

Locatie: Bucuresti, strada Latina, nr. 6

🔴 Info & inscrieri:
📞 0730882288
📧 cristina.horecaschool@gmail.com

Loc de desfășurare

Horeca Culinary School
Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
Telefon
+40730882288
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Telefon
+40730882288
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?