Încarc Evenimente

« Toate Evenimentele

MASTERCLASS TORTURI PENTRU EVENIMENTE

mai 20 @ 10:00 am - mai 22 @ 3:00 pm

2350RON

MASTERCLASS TORTURI PENTRU EVENIMENTE

CHEF Nicoleta Cristina Labunet este CÂȘTIGĂTOAREA MEDALIEI DE BROZ ÎN 2018 PENTRU CEL MAI BUN DESERT DE RESTAURANT va sustine la invitatia Horeca School un curs complex de TORTURI GOURMET

📌 DATA CURS 20,21,22 IUNIE 2021
PRET PARTICIPARE 2350 lei
📌Program 10.00- 17.30 cu pauza de pranz
📌masa este asigurata
📌 CURS PARTICIPATIV

 

La Horeca School ne preocupăm…

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

 
 
 

CE VOM LUCRA:
📌Vom elabora 7 rețete, torturi individuale și etajate.
📌Vei învață teorie despre fiecare element al rețetelor.
📌Vei învăța diferite tipuri de blaturi:
– blat cu banane
– blat cu lămâie și mac
– blat de ciocolată
– carrot cake
– blat de ciocolată
– blat de vanilie și portocale
– blat cu zmeură – menta- busuioc.
📌Vei învăța cum să combini texturi pentru creme și umpluturi, astfel încât sa fie o explozie de savoare pentru papilele gustative.
📌Vei învăța să faci varietăți de mousse-uri, ganache-uri, insertii, jeleuri și marmeladas de orice gust.
📌Siropuri 100% naturale.
📌Cum să lucrezi cu diferiți agenți de gelificare.
📌Decuparea corectă, nivelarea și montajul blaturilor.
📌Vei învăța cum să montezi structura torturilor cu etaj, cum se aplică stensil pe buttercream.
📌Margini drepte pentru un efect final 100% profesional.
📌Efectul catifea, ce conferă un aspect elegant și modern torturilor tale.
📌Cum alegeți coloranții pentru colorarea cremei buttercream.
📌Vei învăța să lucrezi isomaltul și cum să-l conservi ca să reziste decorațiile mai mult timp.
📌 Decorații din ciocolată.
📌Vei învăța să lucrezi cu flori comestibile și flori de decor.
📌Vei învăța cele mai noi tehnici în decorații: sugar sheet, wafer papel, hârtie de orez.
📌Vei învăța rețeta personala de buttercream a Nicoletei, suavă și mătăsoasa, pentru finisaje profesionale.
📌Vei învață reteta perfecta de ganache pentru un finisaj perfect și profesional.
📌Vei învață păstrarea corectă a produselor.
 
Va oferim un mediu placut de studiu in laborator utilat si echipat la standarde europene.
Beneficiati de suport de curs si retete
Lucrati alaturi de trainer
Primiti  sprijin si asistenta online si dupa terminarea cursului  timp de o luna.de la trainer.
 
LOCURILE SUNT LIMITATE
Info inscrieri : tel 0730882288 e-mail [email protected]
 

Detalii

Începe:
mai 20 @ 10:00 am
Se termină:
mai 22 @ 3:00 pm
Cost:
2350RON
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Google Map
Telefon:
+40730882288
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?