SWEET AND SAVORY VIENNOISERIE FOR EVENTS/CATERING AND COCKTAIL BY HANS OVANDO
Hans Ovando ne propune un curs cu o viziune moderna, o sesiune practica si interactiva cu produse de cofetarie si patiserie, atat dulci cat si sarate, realizate si prezentate intr-o viziune adaptata cerintelor actuale din piata internationala, cu mai mult accent pe evenimente si catering
Un profesor extraordinar cu o carisma aparte, Pastry Chef Hans Ovando te invata la acest #masterclass de la zero tot ce ai nevoie sa cunosti despre elementele dulci si sarate care pot fi piesa de rezistenta a unui bufet bine organizat, modul lor de preparare si prezentare, intr-o maniera moderna, cu accent pe echilibrul dintre interior si exterior.
Acesta este un curs practic 100% si este deschis tuturor pasionatilor de produse de patiserie sau cofetarie atat profesionisti cat si amatori.
Hans Ovando Pastry Chef – M.M.A.C.E 2008/ Mejor Maestro Artesano Pastelero España2022 si proprietar al scolii de patisserie BeeChef