Sushi si Zen
Sushi este o mancare care hraneste trupul, imbogateste creierul si este un deliciu pentru ochi. Sushi este o mancare sanatoasa in care calitatea ingredientelor crude, gustul, compozitia chimica, textura fizica si prezentarea estetica sunt atribute inseparabile. Sushi este o mancare in care placerea rezultata din preparea si prezentarea artistica a produsului sunt la fel de importante ca si mancatul propriu-zis. Sushi emana pasiune, stinta si bunastare.
Sushi este Zen.
In cadrul acestui curs vei invata sa realizezi corect toti pasii de care ai nevoie pentru a face sushi asa cum trebuie! Interactionam cu ingrediente noi, gusturi noi si tehnici noi, invatam cum se taie si pregateste pestele, dar si orezul, toate acestea alaturi de o grupa de oameni dornici de experiente inedite!
O sa petrecem o zi alaturi de Florin Trisca care detine Centrul de Cultura Japoneza Nobori din Bucuresti, el este si un impatimit al artei culinare japoneze facand parte si din echipa noastra de traineri Horeca Culinary School.
Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 720 lei pentru înscrierile pana la data de 25 ianuarie, după aceasta data costul este de 890 lei
Curs destinat pasionaților si începătorilor!
Parteneri eveniment: TASTE OF ASIA – ingrediente de calitate superioara