Full Cooking Day Chef Stefan Popescu – Kids Chef Academy
Strada Latină nr 6, București, BucureștiMuschiulet de vita rumenit in unt cu cimbru si usturoi, creveti tiger, piure de telina, cartofi fondant, broccoli la abur Sos de hribi & Pasca
Muschiulet de vita rumenit in unt cu cimbru si usturoi, creveti tiger, piure de telina, cartofi fondant, broccoli la abur Sos de hribi & Pasca
Alege sa urmezi un curs de cofetar cu program dupa amiaza!
Curs Acreditat Cofetar C64 este recunoscut national si international. Absolventii Horeca School au un loc de muncă garantat.
Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 16.00-19.30
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU
Alege sa urmezi un curs de cofetar cu program dimineata!
Curs Acreditat Cofetar C61 este recunoscut national si international. Absolventii Horeca School au un loc de muncă garantat.
Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 10.00-13.30
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU
Cofetar in weekend este un curs care se adreseaza pasionatilor de arta deserturilor si celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs de lunga durata.
Lectii de weekend, ateliere in care vom invata 100% practic!
Te initiem, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam chiar intr-o posibila cariera.
Horeca Culinary Scool propune un nou format de curs de cofetar in weekend creat sa vina in intampinarea celor interesati de arta deserturilor.