
- Acest eveniment a trecut.
ARTISAN BREAD MASTERCLASS – FRANCESCO LUIGI CARUSI
martie 9 - martie 10
1.700LEI
Pret curs: 𝗘𝗮𝗿𝗹𝘆 𝗕𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝟭𝟱𝟱𝟬 𝗹𝗲𝗶 𝗽𝗮𝗻𝗮 𝗽𝗲 𝟮𝟱 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲.
A day in the class
FRANCESCO LUIGI CARUSI este un baker italian renumit din Toscana 🇮🇹
✅ Invitat in toata lumea, revine in Romania la Horeca School pentru inca un curs fabulous!
Vrei si tu sa interactionezi cu el, sa lucrezi impreuna cu el specialitati de pâine artizanala italiana?
⭕️Te asteptam in data de 𝟵-𝟭𝟬 𝗠𝗔𝗥𝗧𝗜𝗘 la #masterclass‼️
Participantii vor lucra practic alaturi de baker dar vor beneficia si de explicatii teoretice importante.
✅CE VOM LUCRA:
➡️ pâine cu maia
➡️ 3 pâini cu aluat:
➡️ Paine aromată cu rozmarin și nuci
➡️ Paine cu grâu integral în interior
➡️ O reteta cu apă aromată infuzata + condimente
➡️ Ciabatta
➡️ Focaccia cu biga si diferite tipuri de toppinguri
✅Ce va oferim:
➡️ un mediu placut de lucru practice in laboratorul nostrum dotat si utilat la standerdele scolilor europene de profil.
➡️ support de curs
➡️ gustari, ceai cafea
➡️ diploma de participare
➡️ produsele lucrate le curs
Acest curs este practice, beneficiate si de notiuni teoretice importante.
Este deschis tuturor pasionatilor de a invata cat mai mult despre maia naturala si metode de lucru, despre painea artizanala si cum se lucreaza ea.
Data curs: 𝟵-𝟭𝟬 𝗠𝗔𝗥𝗧𝗜𝗘 2022
𝗣𝗿𝗲𝘁 𝗰𝘂𝗿𝘀: 𝗘𝗮𝗿𝗹𝘆 𝗕𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝟭𝟱𝟱𝟬 𝗹𝗲𝗶 𝗽𝗮𝗻𝗮 𝗽𝗲 𝟮𝟱 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲.
𝗗𝘂𝗽𝗮 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗽𝗿𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟭𝟳𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶
Locatie: 📍Horeca School, str. Latina nr 6 Bucuresti
Cursul este sustinut in limba engleza cu traducere simultana in limba romana.
Te poti inscrie acum, suna direct la ☎️0730882288
E-mail cristina.horecaschool@gmail.com