fbpx
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

SPECIALITATI ITALIENE ARTIZANALE, WINE PAIRING – MASTERCLASS

februarie 20 - februarie 21

1.800LEI

 

SPECIALITATI ITALIENE ARTIZANALE, WINE PAIRING – MASTERCLASS

Data curs: 20-21 FEBRUARIE 2022​

Pret curs: 𝗘𝗮𝗿𝗹𝘆 𝗕𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 1650 𝗹𝗲𝗶 𝗽𝗮𝗻𝗮 𝗽𝗲 6 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲.

A day in the class

FRANCESCO LUIGI CARUSI este un baker italian renumit din Toscana 🇮🇹
✅ Invitat in toata lumea, revine in Romania la Horeca School pentru inca un curs fabulous!
Vrei si tu sa interactionezi cu el, sa lucrezi impreuna cu el specialitati artizanalE italiene?
⭕️Te asteptam in data de 20-21 februatie la #masterclass‼️
Participantii vor lucra practic alaturi de baker dar vor beneficia si de explicatii teoretice importante.

✅CE VOM LUCRA:

How to set an aperitivo happy hour time in your company :
➡️ focaccia padellino 5 tipuri diferite;
➡️ 2 tipuri de grisine
➡️ Taralli pugliesi
➡️ Pinsa, 3 sau 4 tipuri diferite de umpulturi;
➡️ Focaccia genovese cu trei tipuri diferite de umpulturi;
➡️ Maritozzo Romano sweet and savory
➡️ Difeite tipuri de vinuri.

✅Ce va oferim:
➡️ un mediu placut de lucru practice in laboratorul nostrum dotat si utilat la standerdele scolilor europene de profil.
➡️ support de curs
➡️ gustari, ceai, cafea
➡️ diploma de participare
➡️ produsele lucrate le curs

Acest curs este practice, beneficiate si de notiuni teoretice importante.
Este deschis tuturor pasionatilor sau proprietarilor de business. 
Data curs: 20-21 februarie 2023
𝗣𝗿𝗲𝘁 𝗰𝘂𝗿𝘀: 𝗘𝗮𝗿𝗹𝘆 𝗕𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 1650 𝗹𝗲𝗶 𝗽𝗮𝗻𝗮 𝗽𝗲 06 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲.
𝗗𝘂𝗽𝗮 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗽𝗿𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 1800 𝗹𝗲𝗶
Locatie: 📍Horeca School, str. Latina nr 6 Bucuresti
Cursul este sustinut in limba engleza cu traducere simultana in limba romana.

Te poti inscrie acum, suna direct la ☎️0730882288
E-mail cristina.horecaschool@gmail.com

Loc de desfășurare

Strada Latină nr 6
București, București 030167 România
+ Hartă Google
Telefon:
+40730882288
Vezi site-ul web Loc de desfășurare
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?