NU MAI AVEM LOCURI DISPONIBILE LA ACEST CURS!
Pregătește-te pentru o experiență unică alături de Adina Sima, cofetar cu o vastă experiență în domeniul patiseriei si cofetariei de înaltă calitate.
În acest curs intensiv de două zile, vei învăța secretele unor rețete tradiționale și pline de savoare care vor adăuga un plus de magie sărbătorilor tale: cozonac clasic, babka și stollen.
Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor tale este de: 850 lei
Pentru toti iubitorii de cozonaci organizam un curs complex, o incursiune internationala bazata pe cele mai cautate arome ale acestui sezon – curs sustinut de Adina Sima fondator si asociat DulceBun & Cinnart.
De Craciun amintirile ne aduc in suflet mirosul cald, bland si bun al cozonacilor. Va propunem un curs special, prin care sa va alegeti cozonacul care vi se potriveste.
Suflecati-va manecile si pregatiti-va sa intrati in lumea aluaturilor aromate, delicate si in final pufoase, delicioase.
Fiecare cursant va lucra la statia lui, din acest motiv locurile sunt limitate!
Toate aluaturile si umpluturile sunt realizate in timpul cursului.
BONUS din partea trainerului – CINNAMON ROLLS