MASTERCLASS COFETĂRIA VIITORULUI: Dulciuri Savuroase cu Indice Glicemic Scăzut
In premiera in Romania Hans Ovando Pastry Chef – M.M.A.C.E 2008/ Mejor Maestro Artesano Pastelero España2022 si proprietar al scolii de patisserie BeeChef , lansează noul său Masterclass Concept: COFETĂRIA VIITORULUI: Dulciuri Savuroase cu Indice Glicemic Scăzut
Un program cu o viziune modernă, adaptat cerintelor actuale din piata internationala, cu mai mult accent pe echilibrat si sanatos.
Invată si tu sa faci deserturi pentru clientii tăi, persoanele cu afecțiuni ce impun restricții alimentare.
Un profesor extraordinar cu o carismă aparte, Pastry Chef Hans Ovando te invată la acest #masterclass de la zero tot ce ai nevoie sa cunosti despre elementele dulci si sigure, pentru a realiza un meniu bine organizat, moduri de preparare si prezentare, intr-o maniera moderna, cu accent pe echilibrul dintre interior si exterior, pentru sanatatea clientilor!
Acesta este un curs practic 100% si este deschis tuturor pasionatilor de produse de patiserie sau cofetarie atat profesionisti cat si amatori.
Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor : early booking 580 euro sau 2800 lei
Data eveniment: 28 – 29 octombrie
Program: 10.00 – 17.00
➡️Ce vei învăța:
✅Tehnici moderne de preparare a deserturilor fără zahăr adăugat: Folosirea îndulcitorilor naturali și a ingredientelor cu un indice glicemic scăzut.
✅Selecția ingredientelor nutritive: Cum să alegi corect alimentele bogate în fibre, proteine și grăsimi sănătoase.
➡️Cui se adresează:
Acest masterclass este destinat pasionaților sau profesioniștilor, celor care doresc să își îmbunătățească stilul de viață sau sa creeze retete pentru clienti fără a renunța la plăcerea dulciurilor, fie că este vorba despre persoane cu diabet, alte afecțiuni metabolice, sau pur și simplu cei care își doresc o alimentație nutritionala.
➡️De ce să participi:
✅Rețete testate și sigure: Fiecare rețetă este creată pentru a asigura un echilibru optim între gust, aspect și sănătate.
✅Gustul nu face compromisuri: Învață cum să obții dulciuri care să fie atât gustoase, cât și benefice pentru organism.
✅Expertiză de la profesioniști: Cursul este susținut de unul dintre cei mai bine pregatiti profesioniști din echipa noastra, cu cunoștințe solide în domeniul.
𝗖𝗘 𝗜𝗡𝗩𝗘𝗧𝗜 𝗟𝗔 𝗖𝗨𝗥𝗦:
𝗖𝗘 𝗩𝗢𝗠 𝗟𝗨𝗖𝗥𝗔 𝗟𝗔 𝗖𝗨𝗥𝗦:
𝐏𝐚𝐬𝐭𝐫𝐲 𝐛𝐚𝐬𝐢𝐜𝐬
𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬/𝐬𝐚𝐛𝐥𝐞𝐞 𝐛𝐚𝐬𝐞
𝐓𝐫𝐚𝐯𝐞𝐥 𝐜𝐚𝐤𝐞𝐬
Cakes and Pastry
➡️ Ce iti oferim:
✅ un laborator in care sa exersezi alaturi de noi, dotat la standarde europene;
✅ un mediu placut de studiu;
✅ socializare si networking;
✅ retete fabuloase si tehnici moderne;
✅ relaxare si voie buna;
✅ ingredient natural de cea mai buna calitate;
✅suport de curs cu retetele lucrate;
✅ coffe & snack bar, o gustare la pranz;
✅ o experienta fabuloasa alaturi de un profesionist exceptional;
✅ la final de curs obtineti o diploma de participare.
*Locurile sunt limitate!
Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor : early booking 580 euro sau 2800 lei
Data eveniment: 28 – 29 octombrie
Program: 10.00 – 17.00
Contactati-ne pentru inscriere la tel: ☎️0730882288
Mail: cristina.horecaschool@gmail.com
📍Locație: Strada Latină nr.6 Horeca Culinary School Bucuresti
Va asteptam cu drag!