Praline:
✅ 4 tipuri de praline
✅ explicatii despre tehnicile de lucru, vopsire, temperare, realizarea unui ganache, a unui caramel si a unui jeleu/confit
✅ produse realizate de cursanti prin metoda #handson
✅ alte produse de ciocolaterie – surpize,
✅ tips and tricks in timpul lucrului*
Ai ocazia sa lucrezi atat bomboane clasice cu zahar, cat si bomboane fara zahar alaturi de Sweeteria.
Trend-ul ultimilor 10 ani este înlocuirea zahărului cu indulcitori naturali – a transformat laboratorul de cofetarie și ciocolaterie intr-un laborator al alchimistului modern.
Total diferiți fata de zahăr (au cu 4 atomi de Carbon mai putin), îndulcitorii naturali „pacalesc” papilele gustative, fără însă a aduce caloriile și alte dezavantaje ale zahărului.
Teorie: despre indulcitori naturali; despre indulcitori artificiali.
Adaptarea retetelor clasice la cerințele consumatorului modern.
Realizarea unei praline din ciocolată fără zahăr Sweeteria.
Date curs: 28-29 noiembrie
Cost: early booking 850 lei 20 octombrie
Cost: 950 lei dupa data de 20 octombrie
Info & inscrieri:
0730882288
Cursul include:
✅ Ingredientele folosite
✅ Suport de curs cu rețetele realizate
✅ Snack & coffee bar
✅ Masa de prânz
♥️Experiente memorabile
📍Locație: Strada Latină nr.6 Horeca School Bucuresti