CHOUX, ECLAIR & PARIS BREST
La curs invatam impreuna cum sa preparam si cum sa decoram aceste deserturi rafinate, care au la baza aluatul oparit, unul din aluaturile fundamentale ale cofetariei frantuzesti.
Vom realiza retete delicioase, echilibrate in gust si arome, sa nu mai spunem de aspectul uimitor 🙂
Vino sa o cunosti pe Cristina Mehedinteanu Pastry Chef si sa lucrezi alaturi de ea!
Afla tot ce ti-ai dorit intotdeauna sa stii despre choux de la o profesionista desavarsita, cu o experienta vasta in Londra in locatii de profil printre care amintim Ottolenghi, Harrods, Cakes & Bubbles, Orée Boulangeries și Primrose Bakery.
Vrei sa afli mai multe?? Inscrie-te la curs si vei invata mai multe decat te astepti!
Vom lucra mai multe tipuri de choux, un tip de paris brest & un tip de eclere, cu aspect modern, perfecte pentru sezonul in care ne aflam si mai important, cu decor special.
Choux Pădurea Neagra;
Choux fistic și căpșuni;
Choux Baileys;
Paris Brest a la creme;
Ecler Tiramisu.