fbpx
Loading Events

« All Events

SUMMER COOKING SCHOOL – Descoperă Bucuria Gătitului

iulie 24 - iulie 26

1650LEI

Descoperă Bucuria Gătitului la Școala de Vară!

Ești pasionat de gătit și vrei să înveți cum să prepari mâncăruri delicioase și rapide? Alătură-te nouă la Școala de Vară de Bucătărie, un curs intensiv de trei zile dedicat amatorilor și pasionaților de gătit care doresc să își îmbunătățească abilitățile culinare.

Un program intensiv cu durta de 3 zile in perioada 24/25/26 iulie full days si hands-on

Program 10.00-17.00 cu pauza de pranz unde mancam ce gatim.

Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor este de 1650 lei pret promotional!  Participarea doar  la o singura zi la alegere costa 699 de lei.

 

A day in the class

➡️Ziua 1: SANDWICH DAY Sandwich-uri calde si reci reinterpretari ale unor retete din farfurie.

 Descoperi diverse tipuri de sandwich-uri și vei învăța să prepari 10 tipuri de sandwich-uri calde și reci inclus vegetariene.  De la combinații clasice la creații inovative, vei învăța tehnici esențiale pentru a transforma ingredientele simple în delicii savuroase.

✅Va propunem urmatoarele combinatii de gusturi si ingrediente:

✅O gama de 7 sandwich-uri reci plus 2 tipuri vegetariene:

  1. Sandwich Capresse
  2. Sanwich cu piept de pui rece si gongorzola,
  3. Sandwich Napoli ( cu Salam Milano)
  4. Sandwich Quattro Formagi
  5. Sandwich cu somon si toping de Philadelphia Cream Cheese
  6. Sandwich Cu prosciutto si ou fiert asamblate in croissant
  7. Sandwich Cu Jambon si topping
  8. Sandwich vegetariene cu falafel, zaatar si rodie, sau cu halloumi grill, rosii cherry trase la tiaie, oregano, busuioc.

✅  Tipuri de Sandwich cald

  1. Turkey Wrapp
  2. Egg Poshed Sandwich

✅Vedeta este Philadelphia Cream Cheese

➡️Ziua 2: Prepararea Mâncărurilor Rapide

A doua zi este dedicată preparatelor rapide. În ritmul vieții moderne, este important să știm cum să pregătim dish-uri rapide și comode fără a sacrifica gustul și calitatea. Vei învăța să gătești feluri de mâncare delicioase și nutritive într-un timp record.

Invatam sa gatim cu gama de produse Food and Glory : brisket, pulled pork si beef, pui rotisat si o gama variata de paste.

➡️Ziua 3: Salad Day

 „Salad Day”, unde vom explora lumea salatelor. Vom prepara practic salate din frunze verzi, din rădăcinoase, amestecuri de legume, baze pentru salate reci și calde, și salate asiatice (una caldă și una rece). Vei descoperi cum să creezi salate variate și pline de savoare care să îți încânte papilele gustative.

✅De ce să participi la Școala de Vară de Bucătărie?

✅Adaptat Vieții Moderne: În ziua de astăzi, când suntem mereu pe fugă, acest curs îți oferă soluții practice pentru a prepara mâncăruri rapide și comode.

✅Învățare Practică: Vei avea oportunitatea de a lucra practic în fiecare zi, învățând direct de la experți în bucătărie.

✅Diversitate Culinară: De la sandwich-uri și mâncăruri rapide, până la salate variate, vei dobândi cunoștințe esențiale care te vor ajuta să diversifici meniul zilnic.

✅Experiență Unică: Vei petrece trei zile pline de distracție, învățare și interacțiune cu alți pasionați de gătit, într-o atmosferă relaxată și inspiratoare.

Nu rata această ocazie unică de a-ți îmbunătăți abilitățile culinare și de a învăța cum să gătești mâncăruri delicioase și rapide.

 Înscrie-te acum la Școala de Vară de Bucătărie și începe-ți călătoria culinară alături de noi!

Locatie curs: Bucuresti la Horeca Culinary School

Data: 24/25/26 iulie program 10.00-17.00

Investitia ta in dezvoltarea cunostintelor este de 1650 lei pret promotional!  Participarea doar  la o singura zi la alegere costa 699 de lei.

 

Pentru info & inscrieri ne poti contacta la:
📞  +40730882288
📩 cristina.horecaschool@gmail.com

📍Locație: Strada Latină nr.6  Horeca Culinary School Bucuresti
Instagram
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?