Încarc Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Curs de formare profesionala bucatar B50

martie 31

LEI2.800

Curs de formare profesionala bucatar B50

CURSUL POATE FI ACHITAT IN 4 TRANSE

DATA INCEPERE CURS 31 MARTIE

Grupa de curs cu program dupa amiaza

Orele de curs au loc 2/3 zile/saptamana de la 16.00 – 19.30

CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU UTILAT CU BANCURI DE LUCRU INDIVIDUALE

Locatie curs: Horeca School – str. Latina nr 6 Bucuresti

5.500 lei

Participă la cursul de bucatar cu program după amiază!

La Horeca School ne preocupăm…

… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.

 

Taxa procesare dosar inscriere 150 lei (se achita odata cu prima rata)

*Uniforma de lucru este asigurata gratuit de catre scoala!

Inscrie-te acum si primesti cadou participarea la un masterclass!

A DAY IN THE CLASS

SCHIMBAM VIETI  DESCOPERIM TALENTE

Cauti un curs de bucatar specializat? La Horeca School orele de gastronomie sunt sustinute de către cei mai buni profesionisti in domeniul culinar !

Modulele  teoretice si practice se desfasoara în laboratorul scolii, utilat  conform cerintelor in vigoare, cu posturi moderne de lucru individuale, ustensile si echipamente la standarde europene

Cursul este acreditat iar certificatul de calificare profesionala este valabil international.

Durata cursului este de 18 saptamani cu o tematica conceputa pentru a deprinde arta de a gati,  prin teorie, tehnica, viteza si lucrul in echipa.

Acestea sunt  esentiale pentru succesul in cariera ta culinara!

Cursul este adresat celor ce doresc să se dezvolte si sa urmeze aceasta profesie. De asemenea venim in sprijinul celor ce isi doresc  conversie profesionala.

Antreprenorilor din domeniul ospitalitatii, care detin un restaurant sau vor sa deschida unul, le oferim sprijinul in a intelege cum functioneaza, dar si tehnicile de baza în bucatarie.

PROGRAM CALIFICARE PROFESIONALA VOCATIONAL TRAINING AND EDUCATION V.E.T IN SISTEM EUROPEAN

Acest curs este abecedarul artei culinare, nivelul de baza al bucatariei în care se deprind cunostinte teoretice dar și tehnici specifice.

Beneficiezi de informatiile necesare pentru desfasurarea activitatii in bucatarie, de la igiena pana la nutritie, de la lucrul in echipa pana la modalitați de preparare si servire.

Partea practica raspunde nevoilor existente in piata, unde se vor deprinde tehnici de lucru conform standardelor.

Cursurile au ca scop formarea profesionala completa, inclusiv  in segmentul cromatic prin intelegerea  combinatiilor de culori, dar si a gustulu

i, a texturilor, corelate cu arta plating-ului.

Tematica  generala a cursului de bucatar

1. Istoria Gastronomiei si tendinte

–  Trecut. Prezent. Viitor.

2. Etica si profesionalism

3.  Siguranta alimentara notiuni generale HACCP

4.  Nutritie– notiuni generale

5. Organizarea bucatariei;

– Cunoasterea echipamentelor din bucatarie;

6. Operatii de prelucrare a materiilor prime

7.  Principiile de baza ale gatitului.

8. Profile de gust/plante aromatice si condimente

9.  Metode de gatire 

10.  Legume

11.  Stock-uri, supe, sosuri 

12.  Preparate reci 

13.  Pateuri & terine

14.  Preparate din oua

15.  Paste si preparate din paste inclusive hand made pasta fresh

16.  Preparate cu Orez

17.  Peste & crustacee

18.  Preparate din carne pasare

19.  Preparate din carne vita, porc, oaie

20.  Mic dejun si brunch

21.  Bucatarie internationala

22.  Tehnici esentiale ale dulciurilor de bucatarie

Lectiile practice insotite de teoria aferenta

INTERNSHIP DE PRACTICA

In cadrul cursului puteti participa la programul de internship de practica in locații partenere cum ar fi hoteluri , restaurante de fine dining , bucatarii de testing, si alt gen de locatii conform cu îndeplinirea obiectivelor profesionale.

La Finalul acestui curs sustineti un examen format din proba scrisa si proba practica in laboratorul nostru cu participarea unei comisii specializate de evaluare mixte formata din Chefi si specialisti ANC.

La proba practica realizati un preparat complex din tematica cursului care va fi notat in functie de 5 criterii de evaluare: organizare la postul de lucru, respectare siguranta alimentului si igiena generala, Gust, Aspect, tehnica de lucru.

In urma absolvirii sunteti eligibili sa primiti un certificate de calificare profesionala bucatar nivel 3 valabil international si national.

BENEFICIILE ABSOLVENTILOR HORECA SCHOOL

Centrul de formare profesionala Horeca School cu o activitate de 11 ani in domeniu, este recunoscut national si international prin parteneriate externe.

Absolventii Horeca School nu au nevoie de recomandari suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formarii profesionale.

La cursuri folosim ingredient de cea mai buna calitate, tenicile de lucru sunt repetate in mod FRECVENT pe parcursul cursului.

UNIFORMA ESTE OFERITA GRATUIT !!

Beneficiati de consiliere si orientare profesionala pe parcursul programului.

Cursurile noastre pot fi platite in maxim 4 transe.

Va asteptam cu placere la curs!

Loc de desfășurare

Strada Latină nr 6

București, București 030167 România
Telefon:
+40730882288

Organizator

Telefon:
+40730882288
Deschide chat-ul
Ai nevoie de mai multe informații?
Zi bună,
cum te putem ajuta?

 

Acum ai ocazia să studiezi în singura școală culinară din România distinsă cu Recognition of Quality Culinary Education de către prestigioasa asociație profesională internațională World Association of Chefs Societies, înființată în anul 1928 la Sorbona în Paris.

În calitate de școală parteneră WORLDCHEFS, suntem în măsură să vă oferim o dublă certificare, astfel la finalizarea programelor de formare profesională beneficiați de o diplomă acreditată WORLDCHEFS care atestă calitatea programului professional absolvit recunoscută internațional.