CURSUL POATE FI ACHITAT IN 4 TRANSE
DATA INCEPERE CURS 31 MARTIE
Grupa de curs cu program dupa amiaza
Orele de curs au loc 2/3 zile/saptamana de la 16.00 – 19.30
CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU UTILAT CU BANCURI DE LUCRU INDIVIDUALE
Locatie curs: Horeca School – str. Latina nr 6 Bucuresti
… de asigurarea condițiilor de siguranță împotrivă răspândirii virusului, am creat posibilitatea de distanțare între posturile de lucru individuale, folosim în cadrul cursului măști de protecție și mănuși, dezinfectam și igenizam spațiile în mod regulat.
Taxa procesare dosar inscriere 150 lei (se achita odata cu prima rata)
*Uniforma de lucru este asigurata gratuit de catre scoala!
A DAY IN THE CLASS
SCHIMBAM VIETI DESCOPERIM TALENTE
Cauti un curs de bucatar specializat? La Horeca School orele de gastronomie sunt sustinute de către cei mai buni profesionisti in domeniul culinar !
Modulele teoretice si practice se desfasoara în laboratorul scolii, utilat conform cerintelor in vigoare, cu posturi moderne de lucru individuale, ustensile si echipamente la standarde europene
Cursul este acreditat iar certificatul de calificare profesionala este valabil international.
Durata cursului este de 18 saptamani cu o tematica conceputa pentru a deprinde arta de a gati, prin teorie, tehnica, viteza si lucrul in echipa.
Acestea sunt esentiale pentru succesul in cariera ta culinara!
Cursul este adresat celor ce doresc să se dezvolte si sa urmeze aceasta profesie. De asemenea venim in sprijinul celor ce isi doresc conversie profesionala.
Antreprenorilor din domeniul ospitalitatii, care detin un restaurant sau vor sa deschida unul, le oferim sprijinul in a intelege cum functioneaza, dar si tehnicile de baza în bucatarie.
PROGRAM CALIFICARE PROFESIONALA VOCATIONAL TRAINING AND EDUCATION V.E.T IN SISTEM EUROPEAN
Acest curs este abecedarul artei culinare, nivelul de baza al bucatariei în care se deprind cunostinte teoretice dar și tehnici specifice.
Beneficiezi de informatiile necesare pentru desfasurarea activitatii in bucatarie, de la igiena pana la nutritie, de la lucrul in echipa pana la modalitați de preparare si servire.
Partea practica raspunde nevoilor existente in piata, unde se vor deprinde tehnici de lucru conform standardelor.
Cursurile au ca scop formarea profesionala completa, inclusiv in segmentul cromatic prin intelegerea combinatiilor de culori, dar si a gustulu
i, a texturilor, corelate cu arta plating-ului.
Tematica generala a cursului de bucatar
1. Istoria Gastronomiei si tendinte
– Trecut. Prezent. Viitor.
2. Etica si profesionalism
3. Siguranta alimentara notiuni generale HACCP
4. Nutritie– notiuni generale
5. Organizarea bucatariei;
– Cunoasterea echipamentelor din bucatarie;
6. Operatii de prelucrare a materiilor prime
7. Principiile de baza ale gatitului.
8. Profile de gust/plante aromatice si condimente
9. Metode de gatire
10. Legume
11. Stock-uri, supe, sosuri
12. Preparate reci
13. Pateuri & terine
14. Preparate din oua
15. Paste si preparate din paste inclusive hand made pasta fresh
16. Preparate cu Orez
17. Peste & crustacee
18. Preparate din carne pasare
19. Preparate din carne vita, porc, oaie
20. Mic dejun si brunch
21. Bucatarie internationala
22. Tehnici esentiale ale dulciurilor de bucatarie
Lectiile practice insotite de teoria aferenta
INTERNSHIP DE PRACTICA
In cadrul cursului puteti participa la programul de internship de practica in locații partenere cum ar fi hoteluri , restaurante de fine dining , bucatarii de testing, si alt gen de locatii conform cu îndeplinirea obiectivelor profesionale.
La Finalul acestui curs sustineti un examen format din proba scrisa si proba practica in laboratorul nostru cu participarea unei comisii specializate de evaluare mixte formata din Chefi si specialisti ANC.
La proba practica realizati un preparat complex din tematica cursului care va fi notat in functie de 5 criterii de evaluare: organizare la postul de lucru, respectare siguranta alimentului si igiena generala, Gust, Aspect, tehnica de lucru.
In urma absolvirii sunteti eligibili sa primiti un certificate de calificare profesionala bucatar nivel 3 valabil international si national.
BENEFICIILE ABSOLVENTILOR HORECA SCHOOL
Centrul de formare profesionala Horeca School cu o activitate de 11 ani in domeniu, este recunoscut national si international prin parteneriate externe.
Absolventii Horeca School nu au nevoie de recomandari suplimentare, la angajare fiind cunoscut profesionalismul formarii profesionale.
La cursuri folosim ingredient de cea mai buna calitate, tenicile de lucru sunt repetate in mod FRECVENT pe parcursul cursului.
UNIFORMA ESTE OFERITA GRATUIT !!
Beneficiati de consiliere si orientare profesionala pe parcursul programului.
Cursurile noastre pot fi platite in maxim 4 transe.
Va asteptam cu placere la curs!